Engelse iPhone's kampen met slecht bereik

De iPhone’s die in Engeland worden verkocht kampen met bereikbaarheidsproblemen aldus de consumenten. Veel mensen klagen dat ze niet of nauwelijks bereikbaar zijn.

Op het ondersteuningsforum van Apple is een discussie over de ontvangstproblemen een van de populairste onderwerpen. Veel klagers schrijven dat ze geen of slechts zeer zwak signaal ontvangen. Als de telefoon wordt aangesloten op de oplader, zou de ontvangst wel goed zijn. Dat zou er op kunnen duiden dat de klachten worden veroorzaakt door de batterij van de iPhone.

Onduidelijk is echter waarom de problemen zich alleen in Groot-Brittannië lijken voor te doen. In de Verenigde Staten en in Duitsland, waar de iPhone ook al enige tijd verkrijgbaar is, wordt over slechte ontvangst niet of nauwelijks geklaagd. Anderzijds zouden Britse bellers met andere toestellen op dezelfde plekken wel goede ontvangst hebben via het netwerk van O2, de exclusieve distributiepartner van Apple in het Verenigd Koninkrijk.

Grootschalige problemen met de hippe telefoon zouden Apple en O2 slecht uitkomen. Afgelopen week werd duidelijk dat de verkoopcijfers van de telefoon in Groot-Brittannië tegenvallen. De Britten zouden de telefoon, die in combinatie met een abonnement 269 pond (375 euro) kost, te duur vinden.

bb_iphone-killer-hand 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters