Ergernis over mobiel internetgebruik groeit bij Nederlanders

Net nu iedereen heeft geleerd om niet in de wachtkamer van de dokter te gaan zitten bellen, is er weer een nieuwe irritatie ontdekt. Steeds meer Nederlanders ergeren zich aan mensen die te pas en te onpas hun mobieltje te voorschijn halen om erop te gaan internetten. Dat blijkt uit een enquĂȘte die in opdracht van de Telefoongids is gehouden.

nophone

De Telefoongids, die zelf overigens ook een paar mobiele apps heeft uitgebracht, meldt dat uit een onderzoek onder 750 respondenten blijkt dat 88 procent van de Nederlanders zich ergert aan het gebruik van internet op mobiele apparaten door anderen.

Uit het onderzoek, dat door TNS Nipo is uitgevoerd onder mensen tussen 18 en 65 jaar, blijkt dat 73 procent van de ondervraagden zich het meest stoort als een gesprekspartner tijdens het gesprek gebruik maakt van internet op zijn telefoon. Maar ook internetten tijdens een feestje (46%), tijdens een date (32%) en zelfs in bed na seks (24%) leidt tot ergernis.

De Telefoongids biedt ook meteen een oplossing. Manieren leren. Op de nieuwe website mobielemanieren.nl kun je nagaan of je een ‘mobilofiel’ of een ‘mobiel fossiel’ bent.

Bron: de telefoongids

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters