Ericsson restyled telefoon masten

Ericsson heeft een paar proef concepten de wereld in gedaan waarop de toekomst van telefoon masten te zien is, volgens de visie van Ericsson althans. Ericsson heeft verder nog geen plannen om deze masten echt te gaan produceren.

Op de site van Ericsson is de techniek van deze nieuwe Tower tubes te zien. De Ericsson Tower Tube is een constructie waarin de basisstations en antennes zijn verwerkt zodat je aan de buitenkant hiervan niks terug ziet. Het is energievriendelijker en ook nog beter voor het milieu, aldus Ericsson. Ze kunnen in verschillende vormen worden gemaakt omdat de buitenkant van beton is vervaardigd.

mastintern 

De Tower Tube moet de conventionele telecommunicatiemasten gaan vervangen en daarom is dit concept opgesteld. De hoogte, vorm en stijl is variabel en aan de buitenkant kan de kleur, het patroon en de afwerking ook helemaal naar wens worden gedaan. Een ander bijkomend voordeel is het feit dat de betonnen masten veel minder kwetsbaar zijn dan de stalen variant waardoor er geen hekwerk, ter bescherming, omheen geplaatst hoeft te worden en die ruimtebesparing is mooi meegenomen. De diameter van een mast is ongeveer 5 meter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung flexibel display

Samsung onthult echt flexibel display lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Fuchsia logo

Fuchsia gaat Android (nog) niet vervangen lees verder

Android Go

Android Go: besturingssysteem voor opkomende markten lees verder

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

Smartphone opladen

In 2018 is je smartphone binnen vijf minuten opgeladen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters