Ericsson restyled telefoon masten

Ericsson heeft een paar proef concepten de wereld in gedaan waarop de toekomst van telefoon masten te zien is, volgens de visie van Ericsson althans. Ericsson heeft verder nog geen plannen om deze masten echt te gaan produceren.

Op de site van Ericsson is de techniek van deze nieuwe Tower tubes te zien. De Ericsson Tower Tube is een constructie waarin de basisstations en antennes zijn verwerkt zodat je aan de buitenkant hiervan niks terug ziet. Het is energievriendelijker en ook nog beter voor het milieu, aldus Ericsson. Ze kunnen in verschillende vormen worden gemaakt omdat de buitenkant van beton is vervaardigd.

mastintern 

De Tower Tube moet de conventionele telecommunicatiemasten gaan vervangen en daarom is dit concept opgesteld. De hoogte, vorm en stijl is variabel en aan de buitenkant kan de kleur, het patroon en de afwerking ook helemaal naar wens worden gedaan. Een ander bijkomend voordeel is het feit dat de betonnen masten veel minder kwetsbaar zijn dan de stalen variant waardoor er geen hekwerk, ter bescherming, omheen geplaatst hoeft te worden en die ruimtebesparing is mooi meegenomen. De diameter van een mast is ongeveer 5 meter.

Xiaomi Mi A1 vs Huawei P Smart uitgelicht

Huawei schiet omhoog in Europa, Apple en Samsung incasseren klappen lees verder

Tim Cook iPhone X

Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

Apple’s Siri is half zo slim als een zesjarig kind lees verder

Samsung

Wordt dit de killer-functie van de Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X Face ID

Smartphonefabrikanten zijn haastig bezig met eigen versie Apple’s Face ID lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

Sorry Apple: we hebben zeer goed nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters