Ericsson zegt Sony niet kwijt te willen

Als een reactie op de recente geruchten heeft Ericsson gezegd dat het Sony zeker niet kwijt wil. Propaganda om het aandeel een beetje hoog te houden of de waarheid?

Sony Ericsson persconferentie

Een recent rapport van de Dow Jones wijst uit dat Ericsson zeker niet wil opbreken met Sony, in tegenstelling tot wat de laatste geruchten ons vertelden. Volgens die geruchten zou Ericsson namelijk weg willen van Sony, vanwege de slechte staat waarin het bedrijf de laatste tijd verkeert. Sony zou hier geen geld voor hebben, maar wel interesse, volgens het gerucht. Dat laatste is iets wat trouwens nog niet ontkend is.

Het rapport uit de Dow Jones maakt duidelijk dat Ericsson in ieder geval geen plannen heeft om Sony alleen achter te laten. Het bedrijf zou nog steeds gehecht zijn aan de joint-venture, volgens woordvoerder Minako Nakatsuma Olofzon. Het rapport zegt echter niets over Sony, dus het zou kunnen dat de Japanse helft van het bedrijf er wél iets in ziet om Ericsson uit te kopen. Of de woorden van Ericsson ook daadwerkelijk kloppen, is natuurlijk de vraag. Geruchten als deze zijn niet goed voor de aandelenkoers van (Sony) Ericsson en het is dan ook niet vreemd dat Ericsson ze uit de wereld wil helpen, ongeacht of ze uiteindelijk kloppen of niet.

Bron: Engadget

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters