Europese release Palm Pre lijkt dichterbij te komen

Palm’s eerste telefoon op basis van het eigen WebOS is al een tijdje uit in de Verenigde Staten. Met betrekking tot een Europese release bleef het de laatste tijd een beetje stil. Nu lijkt de telefoon toch echt naar Europa te komen. Een release in Duitsland en Engeland lijkt aanstaande te zijn.

Palm Pre

Een tijd terug leken de geruchten te wijzen op een Europese release van de Palm Pre voor het einde van het jaar. Palm’s eerste WebOS-telefoon verscheen echter onlangs op de Duitse O2-site. Hierop is te lezen dat de telefoon in de herfst verwacht wordt. Op de site van het Engelse Carphone staat eveneens een verwachte datum in de herfst. Daar wordt zelfs specifiek de maand oktober genoemd. Hoewel beide geen officiĆ«le aankondigingen zijn, lijkt een Europese Pre hiermee een stuk concreter.

Eerder waren er al geruchten dat er een Palm Pre in de maak was die geschikt zou zijn voor Europese telecomnetwerken. Deze berichten kwamen in januari al binnen. Acht maanden later is er dus eindelijk meer duidelijk over de Pre in Europa. Over de prijs is echter nog niets bekend. Zowel de Duitsers als de Engelsen vertellen niet wat er voor de Palm Pre neergeteld moet worden. In de Verenigde Staten kost de Pre los tussen de 500 en 750 dollar. Terwijl wij hier nog op de Pre wachten, is een release van Palm’s tweede WebOS-telefoon al aanstaande. De Palm Pixi wordt later dit jaar verwacht in de Verenigde Staten.

Bron: O2 Duitsland

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters