'Europese versie HTC Evo 3D krijgt kleine wijzigingen'

De HTC Evo 3D, HTC’s meest geavanceerde smartphone tot nu toe die in Amerika aangekondigd werd door provider Sprint, zou ook naar Europa komen. Maar hoe, dat is nog een raadsel. En dat raadsel wordt langzaam ontrafeld.

HTC Evo 3D verschillende versies

HTC Frankrijk beweerde vrij snel na de aankondiging van Sprint al dat het toestel onder dezelfde naam naar dat land, en daarmee hoogstwaarschijnlijk ook de rest van Europa, zou komen. Die mogelijkheid is er nog steeds, hoewel het allemaal wel lang duurt voor een onaangepast toestel.

En het lijkt er dan ook steeds meer op dat die aanpassingen er wel gaan komen. De GSM-versie van de Evo 3D die destijds op de site van HTC verscheen en zo het gerucht dat er een Evo 3D naar Europa zal komen de wereld in hielp, was al iets anders dan de door Sprint aangekondigde versie. Op de afbeelding hieronder, die Pocketnow samenstelde, is dat te zien.

Nu is op de developer-site van HTC weer een andere versie van de Evo 3D verschenen en weer verdwenen. En die heeft de nodige veranderingen ondergaan. De knopjes op de zijkant zijn anders vormgegeven, de rode rand rond de camera’s is verdwenen en de ronde knoppen op de voorkant zijn hun rondjes kwijtgeraakt.

Vooral dat laatste doet vermoeden dat dit een versie van de Evo 3D is die niet voor Sprint bedoeld is, en dus wellicht voor Europa. In Europa hebben alle HTC-toestellen namelijk knopjes gehad zonder een randje eromheen, terwijl de knoppen met een rond randje alleen bij Sprint in Amerika verschenen zijn.

HTC Evo 3D verschillende versies 

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ikke -

    Dat heb ik toch anders nergens gezien… Dus weet niet waar je dat vandaan haalt? ZOu ook niet logisch zijn gezien overal staat dat er sense 3 op staat…. Bovendien waarom zou dat voor de EU versie niet zo zijn? Niet dus…

  2. essoplerck -

    Ik vind het nogal vaag, want op de GSM versie word duidelijk sense v2.0 getoond, niet sense 3.0, waar hij bij Sprint is aan gekondigd :S

  3. ikke -

    Alles wijst er nu toch wel op dat deze kraachtpatser naar Europa komt. De vraag is alleen wanneer… Ik hoop dit jaar nog… Europa moet al vaak heel lang wachten (op alle gebied) en vind dat gewoon belachelijk want vaak zitten de echte tweakers juist hier in Europa aangezien Amerika toch meer een BB land is. Ook als zie je die en de iPhone hier ook veel, op tech gebied zou Europa deze hi end devices juist als eerste moeten krijgen vind ik.

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Huawei Mate 10 opvolger van Mate 9

Flink aantal details Huawei Mate 10 duiken op lees verder

OnePlus 3T goud

Nieuwe kleur OnePlus 5 wordt binnenkort geïntroduceerd lees verder

Apple geheime project diabetici

Bekende lekker onthult uiterlijk Apple iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy Note 8 concept

Details opgedoken: zoveel gaat de Samsung Galaxy Note 8 kosten in Europa lees verder

vingerafdrukscanner

Dit wordt de eerste smartphone met vingerafdrukscanner in het scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters