'Europese versie HTC Evo 3D krijgt kleine wijzigingen'

De HTC Evo 3D, HTC’s meest geavanceerde smartphone tot nu toe die in Amerika aangekondigd werd door provider Sprint, zou ook naar Europa komen. Maar hoe, dat is nog een raadsel. En dat raadsel wordt langzaam ontrafeld.

HTC Evo 3D verschillende versies

HTC Frankrijk beweerde vrij snel na de aankondiging van Sprint al dat het toestel onder dezelfde naam naar dat land, en daarmee hoogstwaarschijnlijk ook de rest van Europa, zou komen. Die mogelijkheid is er nog steeds, hoewel het allemaal wel lang duurt voor een onaangepast toestel.

En het lijkt er dan ook steeds meer op dat die aanpassingen er wel gaan komen. De GSM-versie van de Evo 3D die destijds op de site van HTC verscheen en zo het gerucht dat er een Evo 3D naar Europa zal komen de wereld in hielp, was al iets anders dan de door Sprint aangekondigde versie. Op de afbeelding hieronder, die Pocketnow samenstelde, is dat te zien.

Nu is op de developer-site van HTC weer een andere versie van de Evo 3D verschenen en weer verdwenen. En die heeft de nodige veranderingen ondergaan. De knopjes op de zijkant zijn anders vormgegeven, de rode rand rond de camera’s is verdwenen en de ronde knoppen op de voorkant zijn hun rondjes kwijtgeraakt.

Vooral dat laatste doet vermoeden dat dit een versie van de Evo 3D is die niet voor Sprint bedoeld is, en dus wellicht voor Europa. In Europa hebben alle HTC-toestellen namelijk knopjes gehad zonder een randje eromheen, terwijl de knoppen met een rond randje alleen bij Sprint in Amerika verschenen zijn.

HTC Evo 3D verschillende versies 

Bron: GSM Arena

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters