'Europese versie HTC Evo 3D krijgt kleine wijzigingen'

De HTC Evo 3D, HTC’s meest geavanceerde smartphone tot nu toe die in Amerika aangekondigd werd door provider Sprint, zou ook naar Europa komen. Maar hoe, dat is nog een raadsel. En dat raadsel wordt langzaam ontrafeld.

HTC Evo 3D verschillende versies

HTC Frankrijk beweerde vrij snel na de aankondiging van Sprint al dat het toestel onder dezelfde naam naar dat land, en daarmee hoogstwaarschijnlijk ook de rest van Europa, zou komen. Die mogelijkheid is er nog steeds, hoewel het allemaal wel lang duurt voor een onaangepast toestel.

En het lijkt er dan ook steeds meer op dat die aanpassingen er wel gaan komen. De GSM-versie van de Evo 3D die destijds op de site van HTC verscheen en zo het gerucht dat er een Evo 3D naar Europa zal komen de wereld in hielp, was al iets anders dan de door Sprint aangekondigde versie. Op de afbeelding hieronder, die Pocketnow samenstelde, is dat te zien.

Nu is op de developer-site van HTC weer een andere versie van de Evo 3D verschenen en weer verdwenen. En die heeft de nodige veranderingen ondergaan. De knopjes op de zijkant zijn anders vormgegeven, de rode rand rond de camera’s is verdwenen en de ronde knoppen op de voorkant zijn hun rondjes kwijtgeraakt.

Vooral dat laatste doet vermoeden dat dit een versie van de Evo 3D is die niet voor Sprint bedoeld is, en dus wellicht voor Europa. In Europa hebben alle HTC-toestellen namelijk knopjes gehad zonder een randje eromheen, terwijl de knoppen met een rond randje alleen bij Sprint in Amerika verschenen zijn.

HTC Evo 3D verschillende versies 

Bron: GSM Arena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters