'Europese versie HTC Evo 3D krijgt kleine wijzigingen'

De HTC Evo 3D, HTC’s meest geavanceerde smartphone tot nu toe die in Amerika aangekondigd werd door provider Sprint, zou ook naar Europa komen. Maar hoe, dat is nog een raadsel. En dat raadsel wordt langzaam ontrafeld.

HTC Evo 3D verschillende versies

HTC Frankrijk beweerde vrij snel na de aankondiging van Sprint al dat het toestel onder dezelfde naam naar dat land, en daarmee hoogstwaarschijnlijk ook de rest van Europa, zou komen. Die mogelijkheid is er nog steeds, hoewel het allemaal wel lang duurt voor een onaangepast toestel.

En het lijkt er dan ook steeds meer op dat die aanpassingen er wel gaan komen. De GSM-versie van de Evo 3D die destijds op de site van HTC verscheen en zo het gerucht dat er een Evo 3D naar Europa zal komen de wereld in hielp, was al iets anders dan de door Sprint aangekondigde versie. Op de afbeelding hieronder, die Pocketnow samenstelde, is dat te zien.

Nu is op de developer-site van HTC weer een andere versie van de Evo 3D verschenen en weer verdwenen. En die heeft de nodige veranderingen ondergaan. De knopjes op de zijkant zijn anders vormgegeven, de rode rand rond de camera’s is verdwenen en de ronde knoppen op de voorkant zijn hun rondjes kwijtgeraakt.

Vooral dat laatste doet vermoeden dat dit een versie van de Evo 3D is die niet voor Sprint bedoeld is, en dus wellicht voor Europa. In Europa hebben alle HTC-toestellen namelijk knopjes gehad zonder een randje eromheen, terwijl de knoppen met een rond randje alleen bij Sprint in Amerika verschenen zijn.

HTC Evo 3D verschillende versies 

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ikke -

    Dat heb ik toch anders nergens gezien… Dus weet niet waar je dat vandaan haalt? ZOu ook niet logisch zijn gezien overal staat dat er sense 3 op staat…. Bovendien waarom zou dat voor de EU versie niet zo zijn? Niet dus…

  2. essoplerck -

    Ik vind het nogal vaag, want op de GSM versie word duidelijk sense v2.0 getoond, niet sense 3.0, waar hij bij Sprint is aan gekondigd :S

  3. ikke -

    Alles wijst er nu toch wel op dat deze kraachtpatser naar Europa komt. De vraag is alleen wanneer… Ik hoop dit jaar nog… Europa moet al vaak heel lang wachten (op alle gebied) en vind dat gewoon belachelijk want vaak zitten de echte tweakers juist hier in Europa aangezien Amerika toch meer een BB land is. Ook als zie je die en de iPhone hier ook veel, op tech gebied zou Europa deze hi end devices juist als eerste moeten krijgen vind ik.

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters