‘Evleaks brengt foto’s HTC 10 naar buiten’

De HTC 10 is opnieuw gelekt via Evleaks. De twitteraar heeft een foto op Twitter geplaatst waarop de hele voorkant van het toestel te zien is. HTC heeft de afgelopen tijd langzaam aan wat informatie weggegeven, maar de hype is moeilijk vast te houden met zulke lekken.

Evleaks

Evleaks is een van de bekendste twitteraars die smartphones aan het grote publiek toont vóór de lancering. Hij heeft het vaak genoeg bij het juiste eind gehad, laatst ook nog met de Galaxy S7 en S7 Edge. Vandaag heeft hij de volgende grote release van het jaar bekendgemaakt; de HTC 10.

HTC 10 designhtc-one-m10-882x571

Op de foto van Evleaks is de HTC 10 te zien met een witte rand om het scherm. Er zijn een aantal dingen die opvallen. Zo is er een homeknop aanwezig. Deze werd eerder al gesuggereerd, maar nu is er meer bewijs voor. Naast de homeknop bevinden zich de terugknop en de multitaskknop. Deze zijn aanraakgevoelig zoals bij Samsung-telefoons. Verder valt de camera aan de voorkant erg op. HTC heeft op social media al verspreid dat de camera aan de voor-en achterkant dezelfde resolutie krijgen. En dit is goed terug te zien in de camera aan de voorkant.

HTC 10HTC Desire Eye

HTC voerde deze camera setup eerder al eens uit met de HTC Desire Eye. Een midrange-toestel met twee 13-megapixelcamera’s. Het succes was destijds niet daverend, maar misschien wordt het een succes als HTC het in een vlaggenschip implementeert zoals de HTC 10.

Specificaties

Evleaks heeft bij de tweet geschreven dat het toestel een 3000 mAh-batterij bevat. Verder zal de HTC 10 een 5 inch lcd-scherm krijgen. Eerder werd er gezegd dat het toestel een Amoled-scherm zou krijgen, maar dat zit er niet in. Dit zal resulteren in een natuurgetrouwe witbalans, maar dit gaat ook ten koste van diepe zwarttinten.

De HTC 10 zal waarschijnlijk in april gepresenteerd worden op een apart HTC-evenement.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters