@evleaks houdt ermee op

De roemruchte @evleaks houdt ermee op. De twitterreporter, die talloze primeurs wereldkundig heeft gemaakt over nieuwe smartphones en tablets, heeft op zijn eigen twitteraccount aangekondigd dat hij met pensioen gaat.

Dat is een hard gelag voor talrijke techblogs, waaronder All About Phones, die zijn vaak betrouwbare informatie overnamen en zodoende kort na @evleaks hun lezers kennis konden laten maken met de toestellen waar fabrikanten achter de schermen aan werkten. @evleaks werd gevolgd door 187.000 mensen op twitter. De beroepslekker verdiende geld door bedrijven te laten adverteren via zijn twitteraccount.

Fabrikanten hadden er af en toe flink de smoor over in dat @evleaks voortijdig geheime informatie over nog niet aangekondigde smartphones publiceerde. Zo heeft een hoge piet van HTC de twitteraar eens beticht van het lekken van bedrijfsgeheimen. In reactie nam @evleaks hem flink te grazen, door elke volgende primeur een tijdje aan die hoge piet toe te schrijven.

Evan Blass, zoals de twitterjournalist in werkelijkheid heet, heeft geen reden opgegeven voor zijn plotselinge afscheid. Hij meldt slechts dat het een ‘geweldige twee jaar’ zijn geweest. Wat hij nu gaat doen, is onbekend.

Het laatste lek dat hij dit weekend nog wist te posten, is informatie over de volgende versie van de Motorola 360 smartwatch.

@evleaks houdt ermee op blass 
@evleaks houdt ermee op buc2ivoiqaawv t 
tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Sylmaron -

     Dat zou heel naar zijn. Ik kwam de naam Evleaks wel eens tegen maar wist niet wie of wat het was.

   1. Danijel -

    Volgens een interview op The Next Web niet. Hij kan er geen geld mee verdienen en is bijzonder ziek, dus nu moet hij een andere manier vinden om aan geld te komen. Super zonde, was een van de meest betrouwbare bronnen in de afgelopen paar jaar.

    Denk dat HTC een gat in de lucht zal springen btw 😛

  Samsung Galaxy Note 8

  Scherpe render toont Samsung Galaxy S8 Active lees verder

  Apple iPhone 8

  Krachtigste smartphone: iPhone 8 veegt vloer aan met Android in vermeende benchmarktest lees verder

  Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

  Huawei stopt met low-end toestellen, focust op premium vlaggenschepen lees verder

  Samsung Galaxy S9 Plus

  Chips Samsung Galaxy S9, Galaxy Note 8 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

  Apple iPhone 8

  Lek toont een van belangrijkste features Apple iPhone 8 lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters