Exacte specificaties Nexus One lekken uit

De exacte specificaties van de Nexus One zijn op het internet verschenen. De belangrijkste details waren al bekend, en worden in de lijst met specificaties nogmaals bevestigd. Tevens gaan de geruchten dat de release op 5 januari invite-only zal zijn.

Weer is er nieuwe informatie omtrent de Nexus One verschenen. Dit keer is het de volledige set met specificaties. Engadget heeft de de lijst weten te verkrijgen, al is nog niet alles ingevuld. De belangrijkste details worden echter wel weergegeven. Opvallend genoeg staat er dat de Nexus One op Android 2.0 Eclair zal draaien, waar 2.1 vermoed werd. Ook blijkt uit filmpjes dat de Google-telefoon op een andere versie draait dan 2.0. Ook Engadget zelf bevestigt nogmaals dat er versie 2.1 gedraaid wordt. Waarom 2.0 dan toch in de lijst staat wordt niet vermeld.

De schermgrootte is 3,7 inch met een WVGA-resolutie. Het scherm is daarnaast van het Amoled-type. De camera heeft 5 megapixels, en beschikt over LED-flash en autofocus. Als processor is een 1GHz Snapdragon-processor gekozen. Deze gegevens werden overigens eerder al vermoed. De Nexus One heeft 512MB RAM-geheugen, wat vrij veel is voor een smartphone. Tevens zit er 512MB intern geheugen in, maar Google zal een 4GB micro-SD-kaart meeleveren. Voor mobiele communicatie is er ondersteuning voor GSM/UMTS, Wi-Fi, Bluetooth 2.1 en aGPS.

Ook zijn er meer details over de release bekend geworden. Deze zou nog steeds zoals eerdere geruchten meldden op 5 januari staan. Echter, Google gaat de Nexus One dan alleen verkopen aan genodigden. Verwacht wordt dat geregistreerde Android-ontwikkelaars een goede kans maken om er eentje te bemachtigen. De gewone consument kan het toestel later bij T-Mobile kopen. Eerder kon All About Phones al melden dat een Nederlandse release waarschijnlijk eind januari volgt.

Nexus One Specs

 

Nexus One Specs

 

Nexus One Specs

 

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. r00n -

    Ik had ergens anders begrepen dat T-Mobile het toestel niet naar Nederland zal brengen, maar dat mogelijk HTC dit zal gaan doen. Is hier inmiddels al meer over bekend?

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters