Exacte specificaties Nexus One lekken uit

De exacte specificaties van de Nexus One zijn op het internet verschenen. De belangrijkste details waren al bekend, en worden in de lijst met specificaties nogmaals bevestigd. Tevens gaan de geruchten dat de release op 5 januari invite-only zal zijn.

Weer is er nieuwe informatie omtrent de Nexus One verschenen. Dit keer is het de volledige set met specificaties. Engadget heeft de de lijst weten te verkrijgen, al is nog niet alles ingevuld. De belangrijkste details worden echter wel weergegeven. Opvallend genoeg staat er dat de Nexus One op Android 2.0 Eclair zal draaien, waar 2.1 vermoed werd. Ook blijkt uit filmpjes dat de Google-telefoon op een andere versie draait dan 2.0. Ook Engadget zelf bevestigt nogmaals dat er versie 2.1 gedraaid wordt. Waarom 2.0 dan toch in de lijst staat wordt niet vermeld.

De schermgrootte is 3,7 inch met een WVGA-resolutie. Het scherm is daarnaast van het Amoled-type. De camera heeft 5 megapixels, en beschikt over LED-flash en autofocus. Als processor is een 1GHz Snapdragon-processor gekozen. Deze gegevens werden overigens eerder al vermoed. De Nexus One heeft 512MB RAM-geheugen, wat vrij veel is voor een smartphone. Tevens zit er 512MB intern geheugen in, maar Google zal een 4GB micro-SD-kaart meeleveren. Voor mobiele communicatie is er ondersteuning voor GSM/UMTS, Wi-Fi, Bluetooth 2.1 en aGPS.

Ook zijn er meer details over de release bekend geworden. Deze zou nog steeds zoals eerdere geruchten meldden op 5 januari staan. Echter, Google gaat de Nexus One dan alleen verkopen aan genodigden. Verwacht wordt dat geregistreerde Android-ontwikkelaars een goede kans maken om er eentje te bemachtigen. De gewone consument kan het toestel later bij T-Mobile kopen. Eerder kon All About Phones al melden dat een Nederlandse release waarschijnlijk eind januari volgt.

Nexus One Specs

 

Nexus One Specs

 

Nexus One Specs

 

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. r00n -

    Ik had ergens anders begrepen dat T-Mobile het toestel niet naar Nederland zal brengen, maar dat mogelijk HTC dit zal gaan doen. Is hier inmiddels al meer over bekend?

Apple geheime project diabetici

Bekende lekker onthult uiterlijk Apple iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy Note 8 concept

Details opgedoken: zoveel gaat de Samsung Galaxy Note 8 kosten in Europa lees verder

vingerafdrukscanner

Dit wordt de eerste smartphone met vingerafdrukscanner in het scherm lees verder

Android Oreo Google I/O

Geen Oreo: volledige naam van Android O duikt op lees verder

Google Pixel 2

Zou de Pixel 2 er zo uit gaan zien? lees verder

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters