Exclusief – Apple iPhone 3G werkboek voor cursisten

Nadat we gisterenavond de procedure hadden binnen gekregen voor het activeren van de iPhone, hebben we een paar uur geleden een tweede mailtje gekregen met daarin het werkboek voor cursisten.

Dat we goede bronnen hadden was al bekend, echter deze bron weet ons de afgelopen dagen goed te verwennen met de nieuwe informatie van Nederlandse bodem. Nu kunnen we ook met zekerheid melden dat de gister getoonde activatie procedure echt is voor de Apple iPhone 3G in Nederland. Inmiddels hebben we dus een nieuw pareltje in onze handen gekregen die je hieronder kunt bekijken. Het is de manual die alle verkopers moeten doorlezen en leren als ze de iPhone willen verkopen in Nederland. Na een test van 15, volgens de bron wel érg makkelijke vragen, multiplechoicevragen krijgt de verkoper een certificaat waarmee hij de iPhone van Apple en T-Mobile mag verkopen. De pdf is een schat van informatie, echter was veel al bekend.

Inmiddels is ook duidelijk geworden dat de speciale iPhone abonnementen zowel sms als minuten bevatten en je dus beiden krijgt. Dit is dus 150 smjes én 150 minuten in plaats van of of. Ook is duidelijk dat de iPhone met normale T-Mobile abonnementen verkocht zal gaan worden, echter zijn dit uitsluitend twee jaar contracten en is een één jarig contract sowieso niet mogelijk met de iPhone 3G bij T-Mobile.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters