Exclusief – Apple iPhone 3G werkboek voor cursisten

Nadat we gisterenavond de procedure hadden binnen gekregen voor het activeren van de iPhone, hebben we een paar uur geleden een tweede mailtje gekregen met daarin het werkboek voor cursisten.

Dat we goede bronnen hadden was al bekend, echter deze bron weet ons de afgelopen dagen goed te verwennen met de nieuwe informatie van Nederlandse bodem. Nu kunnen we ook met zekerheid melden dat de gister getoonde activatie procedure echt is voor de Apple iPhone 3G in Nederland. Inmiddels hebben we dus een nieuw pareltje in onze handen gekregen die je hieronder kunt bekijken. Het is de manual die alle verkopers moeten doorlezen en leren als ze de iPhone willen verkopen in Nederland. Na een test van 15, volgens de bron wel érg makkelijke vragen, multiplechoicevragen krijgt de verkoper een certificaat waarmee hij de iPhone van Apple en T-Mobile mag verkopen. De pdf is een schat van informatie, echter was veel al bekend.

Inmiddels is ook duidelijk geworden dat de speciale iPhone abonnementen zowel sms als minuten bevatten en je dus beiden krijgt. Dit is dus 150 smjes én 150 minuten in plaats van of of. Ook is duidelijk dat de iPhone met normale T-Mobile abonnementen verkocht zal gaan worden, echter zijn dit uitsluitend twee jaar contracten en is een één jarig contract sowieso niet mogelijk met de iPhone 3G bij T-Mobile.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters