Exclusief – Apple iPhone 3G werkboek voor cursisten

Nadat we gisterenavond de procedure hadden binnen gekregen voor het activeren van de iPhone, hebben we een paar uur geleden een tweede mailtje gekregen met daarin het werkboek voor cursisten.

Dat we goede bronnen hadden was al bekend, echter deze bron weet ons de afgelopen dagen goed te verwennen met de nieuwe informatie van Nederlandse bodem. Nu kunnen we ook met zekerheid melden dat de gister getoonde activatie procedure echt is voor de Apple iPhone 3G in Nederland. Inmiddels hebben we dus een nieuw pareltje in onze handen gekregen die je hieronder kunt bekijken. Het is de manual die alle verkopers moeten doorlezen en leren als ze de iPhone willen verkopen in Nederland. Na een test van 15, volgens de bron wel érg makkelijke vragen, multiplechoicevragen krijgt de verkoper een certificaat waarmee hij de iPhone van Apple en T-Mobile mag verkopen. De pdf is een schat van informatie, echter was veel al bekend.

Inmiddels is ook duidelijk geworden dat de speciale iPhone abonnementen zowel sms als minuten bevatten en je dus beiden krijgt. Dit is dus 150 smjes én 150 minuten in plaats van of of. Ook is duidelijk dat de iPhone met normale T-Mobile abonnementen verkocht zal gaan worden, echter zijn dit uitsluitend twee jaar contracten en is een één jarig contract sowieso niet mogelijk met de iPhone 3G bij T-Mobile.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters