Exclusief – BelCompany krijgt grootste voorraad iPhone 3G

Zojuist zijn we wederom op de hoogste gesteld van een betrouwbare bron dat de Apple iPhone 3G in Nederland het meest te vinden zal zijn bij winkels van BelCompany. De grootste hap zal deze keten krijgen van de voorraad.

Vanochtend werden we via de telefoon op de hoogte gebracht van de voorraden van winkels. De cijfers laten we nog even in het midden omdat deze nog niet bekend gemaakt mochten worden. Wel is het duidelijk dat BelCompany de grootste voorraad krijgt van de ketens. Onduidelijk is nog of T-Mobile zelf een even groot aandeel krijgt maar dat ligt wel voor de hand. Ketens als The Phone House, Mediamarkt en Apple resellers zullen een veel kleinere voorraad krijgen in het begin. Dit komt doordat BelCompany een zomer deal heeft met T-Mobile waarbij ze exclusieve aanbiedingen hebben van de provider. Hierbij is ook bedongen dat BelCompany extra veel iPhones krijgt.

De percentages hou je voorlopig nog te goed van ons. De eerste iPhone reviews zullen morgen online staan bij sites zoals iphoneclub. Overigens begint op vrijdag de verkoop van de iPhone pas om 09.30, het systeem van T-Mobile zal dan pas iPhone abonnementen accepteren. De T-Mobile shop in Rotterdam mag tijdelijk twee uur lang wel iPhones aansluiten in de nacht van donderdag op vrijdag.

belcompany 
Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters