Exclusief – iPhone 3G doet ook The Phone House aan

Een interne bron bij The Phone House heeft bevestigd dat vandaag het contract getekend wordt met T-Mobile om de iPhone 3G te verkopen. T for Telecom zal buiten de boot vallen en BelCompany is nog aan het onderhandelen.

Gisterenavond kregen we deze tip binnen via een gebruiker van onze site. Volgens deze bron zal vandaag het contract getekend worden tussen T-Mobile en The Phone House voor het verkopen van de iPhone 3G vanaf 11 juli. Ook wist de bron te melden dat T for Telecom buiten de boot is gevallen en de iPhone 3G niet zal gaan aanbieden met T-Mobile of een andere aanbieder. T for Telecom vond de investering te groot en zal daarom dit toestel niet in Nederland gaan aanbieden. BelCompany zit nog aan de onderhandelingstafel en de verwachting is dat het contract nog deze week gesloten wordt. Bij BelCompany is het al wel mogelijk om naam en telefoonnummer achter te laten en als één van de eerste geïnformeerd te worden over de beschikbaarheid van de iPhone 3G.

Volgens meerdere bronnen zal de voorraad ruim voldoende zijn van de iPhone. Op de T-Mobile site staat dat er een schaarste zal zijn echter beweren de bronnen wat anders. Wel kan het zo zijn dat de 16gb versie wat ruimer voorradig zal zijn en dat de 8gb versie wat later aan zal komen in de winkels. Volgens de bronnen zullen alle leveranciers voldoende voorraad krijgen. De ketens die tevens de iPhone gaan verkopen zullen volgende week bekend worden gemaakt door T-Mobile

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters