Exclusief – iPhone 3G doet ook The Phone House aan

Een interne bron bij The Phone House heeft bevestigd dat vandaag het contract getekend wordt met T-Mobile om de iPhone 3G te verkopen. T for Telecom zal buiten de boot vallen en BelCompany is nog aan het onderhandelen.

Gisterenavond kregen we deze tip binnen via een gebruiker van onze site. Volgens deze bron zal vandaag het contract getekend worden tussen T-Mobile en The Phone House voor het verkopen van de iPhone 3G vanaf 11 juli. Ook wist de bron te melden dat T for Telecom buiten de boot is gevallen en de iPhone 3G niet zal gaan aanbieden met T-Mobile of een andere aanbieder. T for Telecom vond de investering te groot en zal daarom dit toestel niet in Nederland gaan aanbieden. BelCompany zit nog aan de onderhandelingstafel en de verwachting is dat het contract nog deze week gesloten wordt. Bij BelCompany is het al wel mogelijk om naam en telefoonnummer achter te laten en als één van de eerste geïnformeerd te worden over de beschikbaarheid van de iPhone 3G.

Volgens meerdere bronnen zal de voorraad ruim voldoende zijn van de iPhone. Op de T-Mobile site staat dat er een schaarste zal zijn echter beweren de bronnen wat anders. Wel kan het zo zijn dat de 16gb versie wat ruimer voorradig zal zijn en dat de 8gb versie wat later aan zal komen in de winkels. Volgens de bronnen zullen alle leveranciers voldoende voorraad krijgen. De ketens die tevens de iPhone gaan verkopen zullen volgende week bekend worden gemaakt door T-Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

zakkenrollers

Pas op je smartphone: zes trucs van zakkenrollers en wat je er tegen doet lees verder

Groot nieuws: All About Phones gaat verder onder WANT lees verder

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza levert 4x zoveel experience punten op lees verder

Apple Pippin

Dit werd ‘m niet: Pippin, de spelcomputer van Apple (1995) lees verder

Talki

Loes Milar, de vrouw die met haar nieuwe app mensen bij elkaar brengt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters