Exclusief – LG lanceert KS360 op exclusief strandfeest

Gisteren was het geheel onverwachts zover, LG lanceerde haar eerste QWERTY toestel de KS360. Veel luxe en glamour was aanwezig en verrassend genoeg ook nog meer nieuws van LG.

Dankzij LG Mobile waren wij als VIP aanwezig in de grootste strandtent van Europa, Beachclub Vroeger. Deze strandtent staat bol van de luxe, en het leek LG dan ook een ideale kans om haar nieuwe toestel hier te pre-launchen. De gelegenheid van het feest was de DJ José Hooked on Music tour. Deze DJ zit 25 jaar in het vak, en vierde dat in de strandtent met een groot feest. Er waren ongeveer 400 VIP gasten, en nog ongeveer 300 betalende gasten.

5_dscf0185 

Daarnaast werd het feest opgevrolijkt met de Oneill Summerbabe finale, die ook op TMF zal worden uitgezonden. Diverse dames streden om de titel, waarna zij huiswaarts trokken met een Davidoff Cool Water Women pakket. De winnares ging zelfs naar huis met een reis naar Las Vegas op zak, om daar te strijden voor een andere miss verkiezing.

5_dscf0494 

Het meest in het oogspringende was de officiele lancering van de LG KS360 Full QWERTY telefoon. Natuurlijk hebben we even met het toestel gespeeld, maar door het feestvieren zijn hiervan zelf geen foto’s gemaakt.

5_dscf0447 

Er vielen ons een paar dingen op aan het toestel:

  • De 2 megapixel camera is niet echt geweldig te noemen tussen de 3 en 5 megapixel titanen die LG momenteel voert. Toch is dit een message device, en geen op fotografie gericht toestel.
  • Het QWERTY toetsenbord is vrij makkelijk uit te schuiven, en bied fatsoenlijke toetsen, al zijn ze wel wat klein.
  • Tevens is er een aanraakscherm beschikbaar, wat goed werkt. Wel moet het eerst geactiveerd worden door een toets in te drukken.
  • Het toestel is verder klein, licht en in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Toch denken wij dat dit toestel, dat eind september op de markt gaat komen, wel goed gaat verkopen. Aan de marketing zal het in ieder geval niet liggen. De prijs zal rond de 300 euro komen te liggen. De interface is zeer vergelijkbaar met die van de KF600.

Tot slot nog een exclusief nieuwtje, er komt een nieuwe LG full touch telefoon aan. De opvolger van de Viewty zal alles kunnen, en een betere camera bevatten dan de Viewty. Release: eind oktober.

8116-LGQwerty

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters