Experience the best of Sony in a smartphone: de nieuwe Xperia Z – Advertorial

Waterdicht, full-HD video, makkelijk content delen, supersnelle prestaties… De Xperia™ Z biedt je het beste van Sony in één smartphone. En dat is heel wat!

Je staat wel even raar te kijken, als een Sony medewerker voor je ogen een gloednieuwe telefoon in een diepe bak water gooit. Met de Xperia™ Z is het geen enkel probleem. De nieuwste smartphone van Sony overleeft het zelfs een half uur lang in water tot 1 meter diep. Het is een van de opvallendste features van de Xperia™ Z. Nu raden we je niet aan om ermee te gaan duiken, maar iedereen die wel eens per ongeluk een glas water of een kop koffie over zijn telefoon heeft gegooid, snapt hoe handig dit is.

Het beste van Sony
Het is alleen nog maar de buitenkant. De Xperia™ Z maakt vooral indruk met zijn prestaties. ‘Het beste van Sony vind je nu in één smartphone’ zegt Sony zelf en als je er even mee speelt, merk je meteen wat ze bedoelen. Het scherm is lekker groot, 5 inch, en wordt aangestuurd door een zogenaamde Mobile BRAVIA engine. Dat wil zeggen dat dezelfde technologie uit de nieuwste Sony tv’s bij de Xperia™ Z zorgt voor contrastverbetering en ruisonderdrukking. Het levert een prachtige beeldweergave op, vol haarscherpe details en met schitterende, levendige kleuren.

Maak mooie beelden in alle lichtomstandigheden
Ook met de 13 megapixel full-HD camera profiteer je van Sony’s jarenlange ervaring op foto- en videogebied. De ‘Exmor RS™’ sensor zorgt ervoor dat je in schemerige omstandigheden prachtige foto’s en video’s kunt maken. Dankzij HDR technologie lukt dat ook als je juist met zeer fel tegenlicht te maken hebt. Ondertussen maken diverse functies, die we kennen van de Cyber-shots, het je nog makkelijker. Het beste voorbeeld daarvan is Superior Auto. Deze functie selecteert automatisch de optimale instelling voor 36 verschillende scenes. Je moet wel heel erg je best doen om een slechte foto te maken met deze telefoon.

One Touch
Content delen gaat razendsnel. De Xperia™ Z is er met zijn One Touch functie optimaal voor ingericht. Als je thuis een Sony BVRAVIA tv hebt, kun je bijvoorbeeld met een druk op je knop alle content op je telefoon op je tv zien. Ook communiceren met andere NFC-apparaten gaat vliegensvlug, een tik en klaar! Met de Xperia™ Z heb je inderdaad het beste van Sony in één smartphone. Je bent in een keer helemaal bij. En zodra het 4G netwerk straks wordt uitgerold, worden de prestaties alleen maar nog sneller, beter en indrukwekkender. De Xperia™ Z is er helemaal klaar voor.

Acer Liquid Gallant
Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite morgen officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters