‘Fabrieksmedewerker maakt iPhone 8 schetsen’

Dit jaar wordt er behoorlijk wat verwacht van Apple’s volgende iPhone. Voor de tiende verjaardag van de iPhone zou Apple behoorlijk wat uit de kast hebben getrokken. Zowel over de specificaties als het design van de iPhone 8 duiken geregeld geruchten en renders op. De laatste beelden komen in de vorm van iPhone 8 schetsen, welke door een fabrieksmedewerker zouden zijn gemaakt.

iPhone 8 schetsenSimpele schetsen met de belangrijkste features

De schetsen werden gepost op Twitter door Benjamin Geskin (@VenyaGeskin1). Hoewel het simpele tekeningen zijn, worden wel de belangrijkste componenten van de telefoon weergeven. De meeste iPhone fans zullen de fabriekswerker niet afrekenen op zijn teken capaciteiten, maar juist blij zijn met de poging meer informatie te geven. Bij de verschillende design features zijn woorden geschreven om de componenten toe te lichten.

iPhone 8 schetsenHomeknop in iPhone 8 schetsen vervangen door functioneel gebied

Wat opvalt aan de schets van de voorkant is het ontbreken van de home knop. Apple zou ervoor gekozen hebben om de knop te vervangen door een zogenaamd functioneel gebied met meerdere opties. Dit komt inderdaad overeen met eerdere geruchten over de iPhone 8. Aan de achterkant is een dual camera setup te zien, waarbij de sensoren boven elkaar zijn geplaatst. Volgens recente berichten van Ming-Chi Kuo zouden de camera’s 3D beelden kunnen vastleggen voor gebruik met augmented reality.

iPhone 8 schetsenOok twee camera’s aan de voorkant

In de iPhone 8 schetsen is ook te zien dat het toestel aan de voorkant eveneens twee camera sensoren heeft. Ook dit is in lijn met eerdere berichten over het toestel. Deze lenzen zouden, net zoals die aan de achterkant, 3D mapping ondersteuning. Volgens andere geruchten zou de tweede lens bedoeld zijn om als irisscanner gebruikt te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters