‘Fabrieksmedewerker maakt iPhone 8 schetsen’

Dit jaar wordt er behoorlijk wat verwacht van Apple’s volgende iPhone. Voor de tiende verjaardag van de iPhone zou Apple behoorlijk wat uit de kast hebben getrokken. Zowel over de specificaties als het design van de iPhone 8 duiken geregeld geruchten en renders op. De laatste beelden komen in de vorm van iPhone 8 schetsen, welke door een fabrieksmedewerker zouden zijn gemaakt.

iPhone 8 schetsenSimpele schetsen met de belangrijkste features

De schetsen werden gepost op Twitter door Benjamin Geskin (@VenyaGeskin1). Hoewel het simpele tekeningen zijn, worden wel de belangrijkste componenten van de telefoon weergeven. De meeste iPhone fans zullen de fabriekswerker niet afrekenen op zijn teken capaciteiten, maar juist blij zijn met de poging meer informatie te geven. Bij de verschillende design features zijn woorden geschreven om de componenten toe te lichten.

iPhone 8 schetsenHomeknop in iPhone 8 schetsen vervangen door functioneel gebied

Wat opvalt aan de schets van de voorkant is het ontbreken van de home knop. Apple zou ervoor gekozen hebben om de knop te vervangen door een zogenaamd functioneel gebied met meerdere opties. Dit komt inderdaad overeen met eerdere geruchten over de iPhone 8. Aan de achterkant is een dual camera setup te zien, waarbij de sensoren boven elkaar zijn geplaatst. Volgens recente berichten van Ming-Chi Kuo zouden de camera’s 3D beelden kunnen vastleggen voor gebruik met augmented reality.

iPhone 8 schetsenOok twee camera’s aan de voorkant

In de iPhone 8 schetsen is ook te zien dat het toestel aan de voorkant eveneens twee camera sensoren heeft. Ook dit is in lijn met eerdere berichten over het toestel. Deze lenzen zouden, net zoals die aan de achterkant, 3D mapping ondersteuning. Volgens andere geruchten zou de tweede lens bedoeld zijn om als irisscanner gebruikt te worden.
Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters