‘Fabrieksmedewerker maakt iPhone 8 schetsen’

Dit jaar wordt er behoorlijk wat verwacht van Apple’s volgende iPhone. Voor de tiende verjaardag van de iPhone zou Apple behoorlijk wat uit de kast hebben getrokken. Zowel over de specificaties als het design van de iPhone 8 duiken geregeld geruchten en renders op. De laatste beelden komen in de vorm van iPhone 8 schetsen, welke door een fabrieksmedewerker zouden zijn gemaakt.

iPhone 8 schetsenSimpele schetsen met de belangrijkste features

De schetsen werden gepost op Twitter door Benjamin Geskin (@VenyaGeskin1). Hoewel het simpele tekeningen zijn, worden wel de belangrijkste componenten van de telefoon weergeven. De meeste iPhone fans zullen de fabriekswerker niet afrekenen op zijn teken capaciteiten, maar juist blij zijn met de poging meer informatie te geven. Bij de verschillende design features zijn woorden geschreven om de componenten toe te lichten.

iPhone 8 schetsenHomeknop in iPhone 8 schetsen vervangen door functioneel gebied

Wat opvalt aan de schets van de voorkant is het ontbreken van de home knop. Apple zou ervoor gekozen hebben om de knop te vervangen door een zogenaamd functioneel gebied met meerdere opties. Dit komt inderdaad overeen met eerdere geruchten over de iPhone 8. Aan de achterkant is een dual camera setup te zien, waarbij de sensoren boven elkaar zijn geplaatst. Volgens recente berichten van Ming-Chi Kuo zouden de camera’s 3D beelden kunnen vastleggen voor gebruik met augmented reality.

iPhone 8 schetsenOok twee camera’s aan de voorkant

In de iPhone 8 schetsen is ook te zien dat het toestel aan de voorkant eveneens twee camera sensoren heeft. Ook dit is in lijn met eerdere berichten over het toestel. Deze lenzen zouden, net zoals die aan de achterkant, 3D mapping ondersteuning. Volgens andere geruchten zou de tweede lens bedoeld zijn om als irisscanner gebruikt te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters