Facebook gratis te bezoeken in België via de mobiel

Facebook heeft bekend gemaakt dat het met de Belgische provider Base een overeenkomst heeft gesloten zodat bezoekers gratis de mobiele versie van Facebook kunnen bezoeken via hun mobiel. In Nederland heeft Facebook nog geen dergelijke overeenkomst gemaakt.

Facebook MobileFacebook heeft een nieuwe versie van haar mobiele pagina aangekondigd. De website is volgens de ontwikkelaar stukken lichter dan de oude pagina en zou amper dataverkeer moeten genereren voor netwerken middels mobieltjes. Om deze reden heeft Facebook veel providers over de wereld om weten te halen om alleen deze pagina gratis te laten bezoeken voor haar gebruikers. In Nederland is er nog geen provider die een degelijke samenwerking met Facebook is aangegaan maar in België weet KPN dochter Base de honneurs waar te nemen.

Consumenten die gebruik maken van het netwerk Base in België mogen voortaan kostenloos de nieuwe Facebook-pagina bezoeken op hun mobieltje. De provider zal geen dataverkeer in kosten brengen mits je ervoor kiest om de foto’s op de pagina niet te laden. Mocht je wel foto’s willen zien dan gaat de teller wel lopen bij Base. Wel kun je van de overige functionaliteiten kostenloos gebruik maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters