Facebook gratis te bezoeken in België via de mobiel

Facebook heeft bekend gemaakt dat het met de Belgische provider Base een overeenkomst heeft gesloten zodat bezoekers gratis de mobiele versie van Facebook kunnen bezoeken via hun mobiel. In Nederland heeft Facebook nog geen dergelijke overeenkomst gemaakt.

Facebook MobileFacebook heeft een nieuwe versie van haar mobiele pagina aangekondigd. De website is volgens de ontwikkelaar stukken lichter dan de oude pagina en zou amper dataverkeer moeten genereren voor netwerken middels mobieltjes. Om deze reden heeft Facebook veel providers over de wereld om weten te halen om alleen deze pagina gratis te laten bezoeken voor haar gebruikers. In Nederland is er nog geen provider die een degelijke samenwerking met Facebook is aangegaan maar in België weet KPN dochter Base de honneurs waar te nemen.

Consumenten die gebruik maken van het netwerk Base in België mogen voortaan kostenloos de nieuwe Facebook-pagina bezoeken op hun mobieltje. De provider zal geen dataverkeer in kosten brengen mits je ervoor kiest om de foto’s op de pagina niet te laden. Mocht je wel foto’s willen zien dan gaat de teller wel lopen bij Base. Wel kun je van de overige functionaliteiten kostenloos gebruik maken.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters