Facebook is bezig met een tabblad voor Live streams

Facebook Live werd in augustus vorig jaar gelanceerd, hiermee is het mogelijk om in Facebook live streams te maken. Door groot succes willen ze deze functie in een nieuw tabblad verwerken zodat alle live streams van je vrienden en vriendinnen bij elkaar verzameld zijn.

Facebook Live

Facebook Live
Facebook Live komt als een tabblad in Facebook, hiermee zitten alle live streams van je vrienden en vriendinnen bij elkaar verzameld.

Volgens statistieken worden live streams gemiddeld drie keer langer bekeken dan normale video’s. Live streamen is dan ook erg belangrijk geworden voor het sociale netwerk. Op dit moment is Facebook bezig met een video tabblad dat alle live streams van vrienden, bekende mensen en bedrijven laten zien. Het is nog in de experimentele fase en werkt verre van probleemloos. De app crashte onophoudelijk en het was noodzakelijk om een verwijdering van de app uit te voeren. Het nieuwe Live tabblad wordt door een klein groepje getest en willekeurig op afstand bestuurd door Facebook, Live streamen naar Facebook is voor Android gebruikers sinds maart bruikbaar maar alleen voor de Verenigde Staten.

Facebook Mentions

De mobiele app Facebook Mentions is een app om te live streamen via Facebook, deze was voorheen alleen bruikbaar voor beroemdheden maar na een update ook voor gebruikers met een geverifieerd profiel. Facebook Mentions werd eerst ontwikkeld voor beroemdheden zodat ze hun Facebook timeline beter kunnen bij houden en intiemer reageren op Q&A’s.

Periscope & Meerkat

Twitter heeft Periscope en er is nog een live stream app genaamd Meerkat. Allebei erg populaire stream apps. Deze apps zijn gratis en al een tijdje in gebruik. Beide apps hebben enorm veel volgers en werken vrijwel probleemloos. Facebook Live wilt eigenlijk hetzelfde doen al Periscope en Meerkat.

Mogelijk gaan wij ook van de Facebook livestream functie gebruik maken. Deze week hadden we een live Telewiki over Microsoft, maar binnenkort kun je ook kortere lievstreams van ons verwachten.

Bron: Reddit

Xiaomi Mi A1 vs Huawei P Smart uitgelicht

Huawei schiet omhoog in Europa, Apple en Samsung incasseren klappen lees verder

Tim Cook iPhone X

Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

Apple’s Siri is half zo slim als een zesjarig kind lees verder

Samsung

Wordt dit de killer-functie van de Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X Face ID

Smartphonefabrikanten zijn haastig bezig met eigen versie Apple’s Face ID lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

Sorry Apple: we hebben zeer goed nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters