Facebook ziet volledig sociale toekomst voor telefoons

Mark Zuckerberg van Facebook heeft in een interview met TechCrunch zijn toekomstvisie met betrekking tot mobieltjes losgelaten. Volgens Zuckerberg wordt alles ‘sociaal’.

Facebook mobiel icoon

TechCrunch interviewde de CEO van Facebook en naast een hoop andere zaken kwam onder andere de mobiele toekomstvisie van de man aan bod. Volgens de CEO, Mark Zuckerberg, zal social networking veel verder in de toestellen geïntegreerd worden en wordt directe personalisatie aan de hand van bijvoorbeeld je locatie en je interesses.

Facebook doet nu al iets dergelijks met de browser-versie voor op de PC met het zogenaamde Instant Personalization, maar Zuckerberg merkt wel op dat dit weinig toekomst heeft. Een bedrijf als Facebook kan dat namelijk nooit echt ver doorvoeren zonder een eigen browser te maken, volgens Zuckerberg. Op telefoons kan dat wel, wat volgens Zuckerberg samen met de nu al sterk opkomende social networking-features van telefoons een perfecte kans vormt. Als het aan Zuckerberg ligt zullen telefoons in de toekomst dus ook steeds ‘socialer’ worden.

Bron: TechCrunch

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters