Fairphone 2 nu verkrijgbaar bij Mobiel.nl

Vanaf vandaag zal de Fairphone 2 verkrijgbaar zijn bij Mobiel.nl. Dit meldt de Nederlandse webwinkel ons.

Mobiel.nl

Mobiel.nl, vroeger gekend onder de naam studentmobiel.nl, is een Nederlandse webwinkel waar je smartphones kunt kopen. Smartphones kun je bij de webwinkel kopen met of zonder een abonnement. Mocht je accessoires nodig hebben voor je (nieuwe) smartphone, dan kun je eveneens bij Mobiel.nl terecht.

Fairphone 2

Fairphone 2 nu verkrijgbaar bij Mobiel.nlVanaf vandaag is er een extra smartphone toegevoegd aan het reeds uitgebreide assortiment van Mobiel.nl, de Fairphone 2. Door de verkoop van de tweede smartphone van Fairphone bij mobiel.nl, zal je het toestel nu ook kunnen aanschaffen in combinatie met een abonnement van een grote telecomprovider. Fairphone is een Amsterdams bedrijf dat in 2013 begonnen is met het produceren van smartphones. Maar in tegenstelling tot de meeste smartphone-fabrikanten, wil Fairphone vooral duurzaam te werk gaan en de waardeketen voor electronica, stap voor stap, verbeteren. Dit door onder andere conflict-vrije mineralen te gebruiken voor de productie van hun Fairphone-toestellen.

 

Fairphone 2 nu verkrijgbaar bij Mobiel.nlDeze filosofie heeft het bedrijf behouden bij zijn tweede smartphone. Het toestel is voorzien van een plastic ontwerp, gemaakt uit conflict-vrije mineralen, en is makkelijk te repareren. Zo zou het nog geen minuut duren om het scherm van het toestel te vervangen. En mocht er iets intern kapot zijn gegaan, dan kun je het component online bestellen en (makkelijk) zelf vervangen. Door dit mogelijk te maken wil Fairphone ervoor zorgen dat je langer met je smartphone doet, wat het milieu bijvoorbeeld positief beïnvloedt. Vooraan het toestel vind je een 5-inch full HD-scherm terug. In de smartphone zit er een Snapdragon 801-quadcore processor gekoppeld aan 2GB werkgeheugen. Het standaard 32GB intern geheugen is makkelijk uitbreidbaar met een micro sd-kaartje tot 64GB. In het toestel kun je twee simkaartjes steken en de accu van de smartphone is 2420mAh groot en natuurlijk verwisselbaar. Foto’s neem je met een 8-megapixel achtercamera en 2-megapixel selfiecamera. Het toestel loopt ook nog op Android 5.1 Lollipop met daarover de skin van Fairhone. Voor het toestel zal je, zonder abonnement, €549 betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Huawei Mate 10 opvolger van Mate 9

Flink aantal details Huawei Mate 10 duiken op lees verder

OnePlus 3T goud

Nieuwe kleur OnePlus 5 wordt binnenkort geïntroduceerd lees verder

Apple geheime project diabetici

Bekende lekker onthult uiterlijk Apple iPhone 8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters