Fairphone 2 nu verkrijgbaar bij Mobiel.nl

Vanaf vandaag zal de Fairphone 2 verkrijgbaar zijn bij Mobiel.nl. Dit meldt de Nederlandse webwinkel ons.

Mobiel.nl

Mobiel.nl, vroeger gekend onder de naam studentmobiel.nl, is een Nederlandse webwinkel waar je smartphones kunt kopen. Smartphones kun je bij de webwinkel kopen met of zonder een abonnement. Mocht je accessoires nodig hebben voor je (nieuwe) smartphone, dan kun je eveneens bij Mobiel.nl terecht.

Fairphone 2

Fairphone 2 nu verkrijgbaar bij Mobiel.nlVanaf vandaag is er een extra smartphone toegevoegd aan het reeds uitgebreide assortiment van Mobiel.nl, de Fairphone 2. Door de verkoop van de tweede smartphone van Fairphone bij mobiel.nl, zal je het toestel nu ook kunnen aanschaffen in combinatie met een abonnement van een grote telecomprovider. Fairphone is een Amsterdams bedrijf dat in 2013 begonnen is met het produceren van smartphones. Maar in tegenstelling tot de meeste smartphone-fabrikanten, wil Fairphone vooral duurzaam te werk gaan en de waardeketen voor electronica, stap voor stap, verbeteren. Dit door onder andere conflict-vrije mineralen te gebruiken voor de productie van hun Fairphone-toestellen.

 

Fairphone 2 nu verkrijgbaar bij Mobiel.nlDeze filosofie heeft het bedrijf behouden bij zijn tweede smartphone. Het toestel is voorzien van een plastic ontwerp, gemaakt uit conflict-vrije mineralen, en is makkelijk te repareren. Zo zou het nog geen minuut duren om het scherm van het toestel te vervangen. En mocht er iets intern kapot zijn gegaan, dan kun je het component online bestellen en (makkelijk) zelf vervangen. Door dit mogelijk te maken wil Fairphone ervoor zorgen dat je langer met je smartphone doet, wat het milieu bijvoorbeeld positief beïnvloedt. Vooraan het toestel vind je een 5-inch full HD-scherm terug. In de smartphone zit er een Snapdragon 801-quadcore processor gekoppeld aan 2GB werkgeheugen. Het standaard 32GB intern geheugen is makkelijk uitbreidbaar met een micro sd-kaartje tot 64GB. In het toestel kun je twee simkaartjes steken en de accu van de smartphone is 2420mAh groot en natuurlijk verwisselbaar. Foto’s neem je met een 8-megapixel achtercamera en 2-megapixel selfiecamera. Het toestel loopt ook nog op Android 5.1 Lollipop met daarover de skin van Fairhone. Voor het toestel zal je, zonder abonnement, €549 betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lamborghini Alpha-One

Dit is de nieuwe smartphone van Joel Beukers lees verder

Waarom de camera de Samsung Galaxy Note 8 speciaal maakt lees verder

Apple iPhone 8

Gelekte foto’s iPhone 7s suggereren audio boost lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Grootte vergeleken: Samsung Galaxy Note 8 naast iPhone 7 Plus, Galaxy S8 en meer! lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 onthuld: alles wat je moet weten lees verder

HTC Android Oreo

Deze HTC-telefoons krijgen een update naar Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters