Boer spelen: Farming Simulator 18 nu beschikbaar op Android en iOS

Simulatie spelletjes zijn altijd al behoorlijk populair geweest. Wat is er fijner dan lekker op de bank liggen terwijl je een restaurant, koninkrijk of boerderij beheert? Met een simpele aanraking van het scherm gaan je werkers druk in de weer, terwijl je nog een slok neemt van je mojito. Voor wie zonder viezigheid van het boerenleven wil genieten is nu Farming Simulator 18 beschikbaar voor je smartphone.

Leef je uit met realistische tractors en trucks

Waar je bij Farmville een cartoon achtige boerderij beheert, is dit bij Farming Simulator 18 een stuk realistischer. Hoewel dit soort spelletjes vaker door vrouwen worden gespeeld, lijkt Farming Simulator zich meer op mannen te richten. Je hebt in de game keuze uit meer dan 50 realistisch uitziende tractoren en trucks om je uit te leven op de gewassen.

Leuk om te weten is dat deze voertuigen gebaseerd zijn op echte modellen van meer dan dertig van de grootste bedrijven in de industrie. Verder kun je onder andere koren, aardappelen, zonnebloemen en tarwe verbouwen en zorgen voor koeien en varkens. Maar stiekem draait het toch om de krachtige tractoren en trucks.

Farming Simulator 18

Farming Simulator 18 met betere graphics en multiplayer modus

Bij de nieuwe Farming Simulator uitgave zijn een paar nieuwe features toegevoegd. Zo is het mogelijk om via wifi of Bluetooth met vrienden te spelen in de multiplayer modus. Ook zouden de visuals van het spel een enorme boost hebben gekregen en zie je nog meer details op de boerderij en op de voertuigen.

Farming Simulator 18

FarmCon voor Farming Simulator fans

De Farming Simulator serie is in Europa behoorlijk groot en heeft vooral in Duitsland veel fans. Het is daar zelfs zo populair dat de ontwikkelaar Giants Software later deze maand een FarmCon evenement zal houden. Dat moet zoiets worden als Comic Con, maar dan natuurlijk met een Farming Simulator thema.

Beschikbaar voor iOS en Android

Het spel is beschikbaar voor zowel iOS als Android, maar is helaas niet gratis. Voor 5,49 euro kun je het spel downloaden en meteen aan de slag gaan. Het is relatief gezien wel wat veel voor een app, maar het realistische tractor geweld maakt de prijs verwaarloosbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters