Belangrijke features Samsung Galaxy S10 gelekt

Hoewel verwacht werd dat de Galaxy S9 zou komen met een heel nieuw design, koos Samsung er blijkbaar uiteindelijk toch voor om het rustig te houden, waardoor veel mensen het toestel niet echt beschouwen als een echte upgrade. De verkoopcijfers zouden hieronder lijden en de ogen zijn nu gericht op de Galaxy S10. Deze zou de grote redesign krijgen die we van de S9 verwachtten en het lijkt erop dat we eindelijk wat weer concreets weten over het toestel.

To the Galaxy and Beyond

De Zuid-Koreaanse financiële nieuwssite The Bell staat bekend om zijn betrouwbare informatie over de plannen van Samsung. En in een nieuw artikel zeggen ze meer te weten over de Galaxy S10. Zo zou het toestel bij Samsung intern onder de codenaam “Beyond” gaan. De codenamen van Samsung’s toestellen beschrijven vaak het doel van de smartphones. Met Beyond zouden ze kunnen doelen op het feit dat het toestel verder zou moeten gaan dan wat we tot nu toe hebben gezien. Hier past de grote redesign uiteraard perfect bij.

Samsung Galaxy S10 concept
Galaxy S10 concept van Concept Creator

Galaxy S10 met in-display vingerafdrukscanner

The Bell geeft ook aan dat de S10 eindelijk een in-display vingerafdrukscanner zal krijgen. Sinds vorig jaar verwacht de wereld al een scanner onder het display bij de Samsung toestellen, maar tot nu toe is het nog niet gelukt. Onlangs was het Synaptics eindelijk wel gelukt om de technologie goed werkend te krijgen kwam de Vivo X20 Plus UD als eerste smartphone met een in-display vingerafdrukscanner. Heel misschien zien we zo’n scanner ook al bij de Note 9.

Face ID-achtige feature

Naast een in-display vingerafdrukscanner zou Samsung ook bezig zijn met module om 3D scans te maken. Deze zou gebruikt worden om je gezicht te scannen en werken als de Face ID feature van de iPhone X. De Zuid-Koreaanse nieuwssite is echter wat minder zeker over deze feature en het zou kunnen dat we de 3D gezichtsherkenning pas bij een later model zien. Samsung zou in ieder geval samenwerken met Mantis Vision om de software voor de feature te ontwikkelen. In de tussentijd blijven we gewoon doorspelen met AR Emoji.

Via: BGR

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters