Dit is de beste Fidget Spinner app voor op je smartphone

Heb je geen Fidget Spinner of doe je liever alles op je smartphone? Wees niet getreurd, want wij hebben de beste Fidget Spinner app voor op je smartphone voor je gevonden.

Fidget Spinner app

De Fidget Spinner kan ondertussen met recht in het rijtje van de Tamagotchi en yo-yo geplaatst worden. Of je het nou als kinderspeelgoed of als een concentratie-boost voor op je bureau ziet: Fidget Spinners zijn ontzettend populair.

Fidget Spinner

De simpele hebbedingetjes bestaan al sinds 1993. De uitvindster van de Fidget Spinner ging langs alle grote speelgoedfabrikanten, maar die hadden geen vertrouwen in het speeltje.

Ze gaf het op, en verlengde in 2004 niet eens meer het patent. Hier kun je overigens checken hoe de originele Spinner eruit zag. Juist omdat ze het opgaf kan iedereen nu een Fidget Spinner maken en verkopen.

Fidget Spinner Finger Spinner

Daardoor kun je er al eentje voor rond de twee euro aanschaffen via bijvoorbeeld AliExpress. Bovendien kun je er zelf ook eentje maken.

Vandaag wilden we echter even de aandacht vestigen op een nieuwe hype. Wees gerust, we hebben het nog steeds over Fidget Spinners, maar dit keer hoef je niet achter je schermpje vandaan te komen.

Finger Spinner

Het gaat namelijk om een app die binnen korte tijd de App Store wist te veroveren. Bovenin de toplijst met gratis apps vind je een spelletje genaamd Finger Spinner. Je kunt het spelletje ook in de Play Store checken.

Ja ja, je kunt nu spelen met een Fidget Spinner zonder een exemplaar aan te schaffen. Volgens gebruikers is het net alsof je een echte Fidget Spinner in je hand hebt. Dat betwijfelen we, maar gelukkig weet de ontwikkelaar zijn spelletje goed te verkopen.

Fidget Spinner

Finger Spinner is simpel in de basis, maar er zijn een aantal verslavende elementen in het spelletje verwerkt. De basis is simpel: swipe op je scherm om de Spinner te laten draaien. Elke keer krijg je daar munten voor.

Die munten kun je gebruiken om je Spinner mooier te maken, of speciale effecten aan te schaffen. Het is dus gewoon een soort cookie clicker, maar dan met Fidget Spinners.

Het is een verslavend spelletje, maar voor de rest heeft Finger Spinner weinig met Fidget Spinners te maken. Voor dat rustgevende gevoel zul je nog steeds een echt exemplaar moeten aanschaffen. In dit artikel leggen we je uit hoe je een spotgoedkope Fidget Spinner in huis haalt.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters