Fire Emblem Heroes: Nintendo onthult volgende mobiele spelletje

Nintendo heeft zijn volgende mobiele spelletje onthuld: Fire Embles Heroes. Het tactische spel komt zeer binnenkort al naar Android en iOS!

Nintendo

Fire Emblem HeroesNintendo heeft vandaag dan eindelijk bekend gemaakt wanneer Super Mario Run naar Android komt. Het eerste echte mobiele spelletje van Nintendo was al sinds december vorig jaar op iOS te spelen. Het was een bijzonder moment: Nintendo, de eigenaardige gamefabrikant die altijd zijn eigen weg koos, bracht opeens zijn eigen franchise naar een ander platform. Het Japanse bedrijf moet echter ook met zijn tijd meegaan. Bovendien past de nieuwe strategie helemaal in het plaatje van de Nintendo Switch, zoals ik hier al beschreef.

Fire Emblem Heroes

De iconische gamefabrikant heeft vandaag ook zijn volgende mobiele spelletje onthuld. Het gaat om Fire Emblem Heroes. De Fire Emblem-serie is iets minder bekend in Europa, maar elk deel is een groot succes op de handhelds van Nintendo. De turn-based RPG komt nu dus ook naar iOS en Android. Dit keer hoeven Android-gebruikers niet extra lang te wachten. Fire Emblem Heroes komt op 2 februari namelijk op zowel Android als iOS uit. Dat is al vrij snel dus, en een maand voor Mario eindelijk naar Android komt.

Waar Super Mario Run maandenlang hevig gepromoot werd, komt Fire Emblem Heroes dus al over twee weken uit. Android-gebruikers kunnen zich al registreren in de Play Store, zodat ze direct een melding krijgen als het spel verkrijgbaar is. In de App Store is een dergelijke pagina nog nergens te bekennen. Naar verwachting zal daar in de komende dagen verandering in komen.

Free to Play

Super Mario Run volgde gelukkig wel het model dat op Nintendo’s eigen consoles nog zo normaal is: je betaalt een bedrag voor alle levels, en dan kun je onbeperkt spelen. Je krijgt dus geen mager spelletje waarbij je allemaal losse levels aan zult moeten schaffen. Dat is een verademing tussen alle free to play spellen die helemaal gebouwd zijn om je tot een aankoop te verleiden. Fire Emblem Heroes wordt wel een gratis spelletje, maar wees gerust. Nintendo zal niet op een agressieve wijze de gameplay onverdraaglijk maken als je niet betaalt. Spelers kunnen in het spelletje orbs verzamelen, die gebruikt kunnen worden om nieuwe helden te gebruiken op het slagveld. Die orbs kunnen met gevechten gewonnen worden, maar je kunt ze ook met echt geld kopen. De kleuren van de orbs blijven altijd random, of je nou ze hebt verdiend of met echt geld hebt gekocht. Elke held kost vijf orbs en zijn/haar eigenschappen en skills zijn direct verbonden aan de kleuren van de orbs. Een tactisch spelletje dus!

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters