Flipboard en Nike+ arriveren in Android Play Store

Twee voorheen exclusieve iOS applicaties zijn nu officieel verschenen in de Android Play Store. Het gaat om Flipboard en Nike+. De eerste is een persoonlijke magazine app en Nike+is een persoonlijke hardloop coach.

Flipboard is een persoonlijke magazine app waar we de afgelopen weken al vaker over hebben geschreven. De applicatie kwam eerst exclusief beschikbaar voor de Galaxy SIII waarna snel ook een beta uitlekte. Nu is de applicatie dan officieel uitgekomen in de Play Store. De applicatie maakt op basis van je Twitter en/of Facebook account en enkele zelf gekozen nieuws feeds een persoonlijk magazine. De applicatie is erg handig om snel te zien wat er in je sociale omgeving is gebeurd en het laatste nieuws over je favoriete onderwerpen te lezen. De applicatie maakt hierbij een goede mix tussen korte krachtige nieuwskopjes, afbeeldingen en video’s. De applicatie is gratis te downloaden in de Play Store.

Flipboard in Android Play Store start Flipboard in Android Play Store 

Flipboard in Android Play Store

 

Een andere applicatie die in de Android store is verschenen is Nike+. Dit is een van de populairdere hardloop applicaties voor de iPhone en enkele iPods. Nike+ is een persoonlijke hardloopcoach waarmee het mogelijk is je hardlooprondes bij te houden en te verbeteren. Net als vele andere hardloop applicaties houdt de app je gelopen route bij zodat je achteraf alles rustig kan terugkijken. Ook is het mogelijk om tijdens het hardlopen aangemoedigd te worden door vrienden. Daarnaast zitten er extra motivatie opties in met onder andere een widget die laat zien wanneer je voor het laatst hebt gelopen en je totaal gelopen afstand. Ook kan je enkele nummers kiezen die je extra motivatie geven als je in een dipje zit. De applicatie is gratis te downloaden in de Play Store.

Nike+ in Android Play Store start 

Nike+ in Android Play Store run

 

Nike+ in Android Play Store overzicht

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters