Flitsmeister: altijd in de auto op de hoogte van files en flitspalen

Flitsmeister is een verkeersinformatie app, welke je behoorlijk wat frustraties in het verkeer bespaart. Zo helpt het je om files te ontlopen en verkeersboetes te voorkomen. Meer dan een miljoen automobilisten maken gebruik van de app en kunnen ook toevoegen aan de applicatie om andere weggebruikers te helpen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld waarschuwen voor flitspalen en vormen zo een rijdende community.

Actuele informatie over o.a. files, flitspalen en wegwerkzaamheden

Met Flitsmeister heb je altijd actuele verkeersinformatie bij de hand. De app is redelijk rechttoe rechtaan en heeft aan de onderkant drie knoppen. Bij de eerste knop zie je een overzicht van wat er allemaal in de buurt gaande is. Zo kun je onder andere zien op welke wegen files, wegwerkzaamheden, ongelukken en flitsers zijn. Je kunt ervoor kiezen een overzicht van al deze narigheden samen te zien, of apart per onderdeel. Ook is het mogelijk om rechts bij het plusje routes toe te voegen, welke vervolgens in het overzicht opgenomen zullen worden.

Flitsmeister

Flitsmeister gebruikers helpen elkaar

Onder de tweede knop zie je berichten van andere gebruikers met betrekking tot je huidige route. Mocht er bijvoorbeeld net een ongeluk zijn gebeurd, kunnen ze dit meteen doorgeven. Op deze manier kun je snel zien of er nieuwe ontwikkelingen zijn. Overigens is het mogelijk om op elke pagina de goede burger uit te hangen en zelf ook een bericht door te geven. Dit kan met de report knop helemaal boven.

Flitsmeister

Huidige locatie op kaart

De knop helemaal rechts geeft je een kaart van je huidige locatie. Hier kan je een route instellen naar een specifiek adres. Ook is het mogelijk om vaak gebruikte bestemmingen op te slaan.

Ontvang notificaties van bepaalde obstakels

Als laatste heb je rechtsboven nog een tandwiel icoon om de instellingen te veranderen. Je kunt hier verschillende dingen regelen, zoals het volume, waar je notificaties van krijgt en de taal van de app. Hoewel Flitsmeister van Nederlandse bodem komt werkt de app in heel Europa.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters