Foto en specs van Samsung Galaxy S 2 gelekt

Een Koreaanse website heeft een foto en specificaties van de opvolger van de Samsung Galaxy S gelekt. Het toestel krijgt Android 2.3 en een 4.3-inch scherm.

galaxy S 2

Het artikel is onder embargo geschreven, zo te zien, maar de auteur is vergeten het stuk vooruit te dateren tot na de keynote die Samsung gaat geven op het Mobile World Congress volgende week in Barcelona. Dus nu is de verrassing al verklapt. Hoewel het plaatje inmiddels haastig van de website is verwijderd, staat de tekst met alle specificaties er nog steeds. Inmiddels heeft ook al een andere website een foto van het toestel gepubliceerd.

Grote verrassingen zijn het overigens niet. Het toestel lijkt erg op zijn voorganger. Het screenshot lijkt erop te wijzen dat er niet alleen Android Gingerbread op komt te staan, maar ook een nieuwe user interface van Samsung. Het scherm is wat groter, en de specificaties zijn weer wat opgekrikt ten opzichte van de Galaxy S.

De specificaties vermelden Android 2.3 Gingerbread, een 4.3-inch scherm, een 1Ghz dualcore-processor, HSPA+, Bluetooth 3.0, en alle smaken WiFi (a/b/g/n). Voorts weegt het toestel 116 gram en is het maar 8.49 mm dik waarmee het misschien de dunste smartphone ooit zal worden. De Xperia Arc is net wat dikker, met 8.7 mm.

In het artikel wordt ook vermeld dat Samsung een 10.1-inch Honeycomb-tablet gaat brengen met een 1Ghz dualcore-processor, een 8-megapixelcamera met ‘full HD recording’ en dual-surround luidsprekers. Of dat allemaal correct is vertaald, weten we volgende week als Samsung de nieuwe apparaten showt in Barcelona. Waar All About Phones uiteraard vooraan zit.

Samsung Galaxy S 2 

Bron: Engadget

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters