Foto en specs van Samsung Galaxy S 2 gelekt

Een Koreaanse website heeft een foto en specificaties van de opvolger van de Samsung Galaxy S gelekt. Het toestel krijgt Android 2.3 en een 4.3-inch scherm.

galaxy S 2

Het artikel is onder embargo geschreven, zo te zien, maar de auteur is vergeten het stuk vooruit te dateren tot na de keynote die Samsung gaat geven op het Mobile World Congress volgende week in Barcelona. Dus nu is de verrassing al verklapt. Hoewel het plaatje inmiddels haastig van de website is verwijderd, staat de tekst met alle specificaties er nog steeds. Inmiddels heeft ook al een andere website een foto van het toestel gepubliceerd.

Grote verrassingen zijn het overigens niet. Het toestel lijkt erg op zijn voorganger. Het screenshot lijkt erop te wijzen dat er niet alleen Android Gingerbread op komt te staan, maar ook een nieuwe user interface van Samsung. Het scherm is wat groter, en de specificaties zijn weer wat opgekrikt ten opzichte van de Galaxy S.

De specificaties vermelden Android 2.3 Gingerbread, een 4.3-inch scherm, een 1Ghz dualcore-processor, HSPA+, Bluetooth 3.0, en alle smaken WiFi (a/b/g/n). Voorts weegt het toestel 116 gram en is het maar 8.49 mm dik waarmee het misschien de dunste smartphone ooit zal worden. De Xperia Arc is net wat dikker, met 8.7 mm.

In het artikel wordt ook vermeld dat Samsung een 10.1-inch Honeycomb-tablet gaat brengen met een 1Ghz dualcore-processor, een 8-megapixelcamera met ‘full HD recording’ en dual-surround luidsprekers. Of dat allemaal correct is vertaald, weten we volgende week als Samsung de nieuwe apparaten showt in Barcelona. Waar All About Phones uiteraard vooraan zit.

Samsung Galaxy S 2 

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Huawei Mate 10 opvolger van Mate 9

Flink aantal details Huawei Mate 10 duiken op lees verder

OnePlus 3T goud

Nieuwe kleur OnePlus 5 wordt binnenkort geïntroduceerd lees verder

Apple geheime project diabetici

Bekende lekker onthult uiterlijk Apple iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy Note 8 concept

Details opgedoken: zoveel gaat de Samsung Galaxy Note 8 kosten in Europa lees verder

vingerafdrukscanner

Dit wordt de eerste smartphone met vingerafdrukscanner in het scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters