‘Foto nieuwe Nexus 8-tablet uitgelekt’

Er is een foto opgedoken van wat mogelijk de nieuwe Nexus-tablet is. De Nexus 8 zou op Android 4.5 gaan draaien, schrijft MyDrivers.

Deze versie van Android is nu nog niet uit. Waarschijnlijk is Android 4.5 geoptimaliseerd voor 64 bit-toestellen. In de Nexus 8 zou een processor van Qualcomm komen te zitten. De Snapdragons 808 en 810 worden genoemd, maar die komen pas in 2015 uit.

Het is ook mogelijk dat de Nexus 8 toch wordt uitgerust met een huidige processor. Ook kan het hier natuurlijk gaan om een vals bericht. De Google-tablet zou 3 GB aan ram krijgen. Aan het einde van de maand staat Google’s ontwikkelaarsconferentie I/O op het programma. Misschien dat er dan meer over wordt gezegd.

‘Foto nieuwe Nexus 8-tablet uitgelekt’ nexus81 
‘Foto nieuwe Nexus 8-tablet uitgelekt’ nexus82 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Sander Maassen -

    Bullshit! Veels te dikke randen, dat zou een mega downgrade zijn ten opzichte van de Nexus 7 qua design, geloof nooit dat ze dat zullen doen. Nexus staat juist voor inovatie, een dikke bezel is nou geen ontwikkeling!

  2. Gwystyl -

    Echt een hele vage foto van een wat mij betreft willekeurige tablet met vrij brede bezels. Als ik kijk naar de net uitgekomen Asus MeMo Pad 8, lijkt dat me een veel logischere designrichting als opvolger voor de huidge Nexus 7 dan het plaatje hierboven.
    Die MeMo Pad 8 draait ook op een Intel processor omdat dat op het moment de enige 64-bit SoC is naast Apple. Volgens mij duurt de eerste Qualcomm 64-bit SoC nog een tijd.

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Fuchsia logo

Fuchsia gaat Android (nog) niet vervangen lees verder

Android Go

Android Go: besturingssysteem voor opkomende markten lees verder

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

Smartphone opladen

In 2018 is je smartphone binnen vijf minuten opgeladen lees verder

Android functies

5 handige Android functies die je waarschijnlijk niet kent lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters