'Foto Nokia Lumia 950 lekt uit'

Een foto van het vermoedelijke prototype van de Nokia Lumia 950 is uitgelekt. Het design van het toestel is een stuk hoekiger dan de voorgaande Lumia’s van de fabrikant.

De foto is afkomstig van WP Central en de bron houdt een flinke slag om de arm of het hier om ‘the real deal’ gaat. Volgens de bron is de kans 50/50 dat het een echt prototype is van de Lumia 950. Er worden een paar punten aangedragen om de echtheid en de valsheid ervan te ondersteunen door de website. Zo lijkt de foto allereerst geen fake te zien, al lijkt de tekst Lumia 950 niet echt te zijn. Daarnaast is het Windows Phone-logo een stikker, iets dat ook op vroege modellen van de Nokia Lumia 800 te zien was.

De bron weet ook te melden dat het toestel een 720p-scherm mee zal gaan krijgen en uiteraard voorzien zal zijn van Windows Phone 8. Daarnaast zal er een goede camera in het toestel te vinden zijn maar zonder de befaamde 41-megapixelsensor. Ook zal de smartphone een Amoled-scherm mee gaan krijgen en 2GB aan ram. Tot slot zou ook de batterijduur van de Nokia Lumia 950 opvallend lang zijn zodat het toestel 30 dagen lang standby kan blijven staan.

Onduidelijk is nog wanneer Nokia de smartphone wereldkundig zal gaan maken. De verwachting is dat dit na de zomer zal gaan gebeuren.

Nokia Lumia 950 
Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters