'Foto Nokia Lumia 950 lekt uit'

Een foto van het vermoedelijke prototype van de Nokia Lumia 950 is uitgelekt. Het design van het toestel is een stuk hoekiger dan de voorgaande Lumia’s van de fabrikant.

De foto is afkomstig van WP Central en de bron houdt een flinke slag om de arm of het hier om ‘the real deal’ gaat. Volgens de bron is de kans 50/50 dat het een echt prototype is van de Lumia 950. Er worden een paar punten aangedragen om de echtheid en de valsheid ervan te ondersteunen door de website. Zo lijkt de foto allereerst geen fake te zien, al lijkt de tekst Lumia 950 niet echt te zijn. Daarnaast is het Windows Phone-logo een stikker, iets dat ook op vroege modellen van de Nokia Lumia 800 te zien was.

De bron weet ook te melden dat het toestel een 720p-scherm mee zal gaan krijgen en uiteraard voorzien zal zijn van Windows Phone 8. Daarnaast zal er een goede camera in het toestel te vinden zijn maar zonder de befaamde 41-megapixelsensor. Ook zal de smartphone een Amoled-scherm mee gaan krijgen en 2GB aan ram. Tot slot zou ook de batterijduur van de Nokia Lumia 950 opvallend lang zijn zodat het toestel 30 dagen lang standby kan blijven staan.

Onduidelijk is nog wanneer Nokia de smartphone wereldkundig zal gaan maken. De verwachting is dat dit na de zomer zal gaan gebeuren.

Nokia Lumia 950 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. sulj0o0 -

  nokia heeft blijkbaar geen geld meer voor designers en moet het design van de xperia lijn kopieren en die 30 dagen is volgens mij onmogelijk omvte halen en de smartphone ook nog dun te houden

 2. Eddddd -

  Ik houd mijn Xperia P bij de foto en zie dat het toestel vrijwel identiek is, op het onderstuk van de Xperia P na. De bezels lijken even dik (of dun), het randje, de frontcamera… En waar 'Nokia' staat, daar staat bij mij 'Sony'.

  Maar ja, bij veel toestellen zitten de verschillen slechts in details. Hopelijk komt Nokia met een ontwerp dat iets meer tot de verbeelding spreekt, en niet zo'n Android look-a-like.

   1. johnmalcolm -

    Geen schoonheidsprijs, wel functioneel als het klopt. En daar gaan er ook een hoop voor.

   2. bartvuijk -

    Ik vind persoonlijk de Nokia 920 de lelijkste van de hele huidige Lumia-line up. Deze 950, als ie echt is, lijkt zo te zien qua design wat meer op de 820. Vind ik een verbetering. Maar zoals gezegd, persoonlijke mening slechts 😉

   3. Markx1 -

    haha kom op zeg.. zo kan ik nog tien foto“s van smart phone“s tonen die rechthoekig en zwart zijn.. maar goed iedereen zijn fantasie is anders.

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters