'Foto Nokia Lumia 950 lekt uit'

Een foto van het vermoedelijke prototype van de Nokia Lumia 950 is uitgelekt. Het design van het toestel is een stuk hoekiger dan de voorgaande Lumia’s van de fabrikant.

De foto is afkomstig van WP Central en de bron houdt een flinke slag om de arm of het hier om ‘the real deal’ gaat. Volgens de bron is de kans 50/50 dat het een echt prototype is van de Lumia 950. Er worden een paar punten aangedragen om de echtheid en de valsheid ervan te ondersteunen door de website. Zo lijkt de foto allereerst geen fake te zien, al lijkt de tekst Lumia 950 niet echt te zijn. Daarnaast is het Windows Phone-logo een stikker, iets dat ook op vroege modellen van de Nokia Lumia 800 te zien was.

De bron weet ook te melden dat het toestel een 720p-scherm mee zal gaan krijgen en uiteraard voorzien zal zijn van Windows Phone 8. Daarnaast zal er een goede camera in het toestel te vinden zijn maar zonder de befaamde 41-megapixelsensor. Ook zal de smartphone een Amoled-scherm mee gaan krijgen en 2GB aan ram. Tot slot zou ook de batterijduur van de Nokia Lumia 950 opvallend lang zijn zodat het toestel 30 dagen lang standby kan blijven staan.

Onduidelijk is nog wanneer Nokia de smartphone wereldkundig zal gaan maken. De verwachting is dat dit na de zomer zal gaan gebeuren.

Nokia Lumia 950 
Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters