Foto toont OnePlus 6 met scherm aan, inclusief specificaties

Onlangs deelde OnePlus de eerste officiële afbeelding van de OnePlus 6. Slechts een paar dagen later kwamen ook de officiële specificaties er achteraan. En die waren niet mis!

OnePlus 6 duikt op in het wild

Met de Snapdragon 845 en 8GB aan werkgebeuren kan het nieuwe toestel de concurrentie zeker aan. Althans, op papier. Overigens benadrukt het bedrijf zelf al dat specificaties anno 2018 niet meer het verschil maken. Dat is de gebruikservaring, de prestaties.

En laat dat nou net zijn waar OnePlus in uitblinkt. De Snapdragon 845 is dezelfde chip die je ook in de Samsung Galaxy S9 vindt. Maar waar Samsung een vrij logge Android-skin toepast, houdt OnePlus alles relatief stock. Met soepele prestaties als gevolg.

OnePlus 6 foto

Maar allemaal leuk en aardig die specificaties, maar hoe zit het met het design? We hebben dus al een render gezien, maar die toonde enkel de notch. Dit keer is er een foto in het wild opgedoken, waarop het scherm van de OnePlus 6 aan staat.

Althans, als dit daadwerkelijk de OnePlus 6 is. Alle details komen echter overeen met eerder gelekte informatie, inclusief de specificaties die op het scherm staan. We zien inderdaad meteen de notch zitten. Storend? Wellicht.

Gelukkig biedt OnePlus een instelling waarmee je de inhammen op kunt vullen. De rest van de schermranden zijn zeer dun, zelfs in vergelijking met de OnePlus 5T. Al met al is het net een iPhone X, al is de notch (gelukkig) iets kleiner.

Ondertussen komen er op een steeds hoger tempo teasers voorbij. Het lijkt er daarom sterk op dat binnenkort een onthulling plaats gaat vinden. Daarmee komt OnePlus eerder dan voorgaande jaren met een nieuw flagship, zoals de ambitieuze fabrikant onlangs al bevestigde.

Wil je het meteen weten wanneer de OnePlus 6 officieel is aangekondigd? Schrijf je dan in voor onze speciale nieuwsbrief.

🔥Lees ook: Het Facebook schandaal is nog veel erger dan verwacht

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters