Foto van 12-inch Samsungtablet gelekt

Een Koreaanse website heeft een foto van een nieuwe 12-inch tablet van Samsung online gezet. Het apparaat moet concurreren met de verwachte 12-inch iPad, die Apple volgens geruchten ergens volgend jaar zou presenteren.

Foto van 12-inch Samsungtablet gelekt samsung galaxy note 12 pro leak

De grootste gangbare tablets tot nu toe meten iets meer dan 10 inch in diameter. De diameter van 12 inch, oftewel pakweg 30,4 centimeter, is ongebruikelijk groot.

Het Koreaanse blog Clien.net heeft een foto van deze tablet op de kop getikt. De monstertablet is hierop voor het eerst te zien, vanaf de achterkant. Er worden specificaties bij vermeld die het apparaat in de high-end categorie plaatsen.

Het apparaat, dat wellicht de Samsung Galaxy Note 12 gaat heten of de Note Pro, heeft dus een 12,2 inch scherm, dat een hoge HD-resolutie van 2560x1600p bezit en op een quadcore Snapdragon 800-processor loopt. De tablet bezit 3GB ram, een 8-megapixelcamera achter en een 2-megapixelcamera voor. Het besturingssysteem is Android 4.4 Kitkat, er zou 32GB intern geheugen in zitten en een zeer grote 9500 mAh batterij houdt de boel in leven.

Verwacht wordt dat Samsung deze tablet tijdens de CES voor het eerst officieel laat zien. Die begint in de eerste week van januari in Las Vegas. All About Phones is erbij om daar verslag van te doen.

Bron: BGR

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters