Foto van BlackBerry PlayBook met 4G komt uit

Op het internet is een foto online gezet van een BlackBerry PlayBook die een simkaart kan slikken. De tablet beschikt over een 4G-verbinding, al zal hij in Europa waarschijnlijk over 3G gaan beschikken.

Er gaan al een tijdje geruchten dat BlackBerry dit jaar een update bekend gaat maken van haar PlayBook-tablet. De vernieuwde tablet zal waarschijnlijk als enige nieuwe specificatie een simkaart slot mee gaan krijgen voor 4G. In Amerika hebben momenteel al veel providers een 4G-netwerk uitgerold waardoor de PlayBook gelijk gebruik kan gaan maken van dat netwerk. In Europa zal de nieuwe PlayBook alleen op 3G werken, net als de nieuwe iPad.

Overige veranderingen zullen waarschijnlijk niet door BlackBerry zijn doorgevoerd in de tablet. De kans is daarnaast ook klein dat RIM dit jaar een nieuwe PlayBook zal bekend gaan maken die een 10.1-inch scherm heeft. Tijdens BlackBerry World, dat begin mei zal plaatshebben in Amerika, zal de fabrikant haar nieuwe strategie verder gaan toelichten en meer informatie vrijgeven over haar nieuwe line-up smartphones. De kans is groot dat de nieuwe 4G-tablet tijdens deze beurs ook bekend gemaakt zal gaan worden.

BlackBerry playBook 4G

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. robert -

  Waarschijnlijk krijgt het een omap 4460 processor.
  Deze is hetzelfde als de huidige omap 4430 alleen sneller geklokt. En een NFC chip

 2. Sjaakie -

  Waarschijnlijk zal hij in europa alleen op 3g werken..?? Dat weet ik wel zeker danijel!! En een 4g Slot..?? Is het zelfde al een 3Gslot hoor.. alleen zal de chip die achter de simlezer zit anders zijn!!

   1. Sjaakie -

    Wat ik wil zeggen is dat er geen 3 of 4 g slot is..deze zijn identiek, alleen de chip die er achter zit die de sim leest is anders.. en je kan in je artikel ook met zekerheid zeggen dat hij hier in nl/europa alleen op 3g zal werken, je geeft nu de minder technische lezer het idee dat 4g misschien wel gaat werken als hij hier naar toekomt!!

   2. Danijel -

    "In Europa zal de nieuwe PlayBook waarschijnlijk alleen op 3G werken, net als de nieuwe iPad."

    Das duidelijk genoeg, imho 🙂

   3. janpieter -

    Waarom, wilt de redactie altijd zijn gelijk halen hier als ze normaal commentaar krijgen. Site is oke.. maar de artikelen mogen naar mijn idee eerst nog wel eens worden overgelezen, of door een derde. Je had het in dit geval echt wel beter kunnen formuleren danijel.

   4. Danijel -

    Imho gaat het hier niet om gelijk halen. Het is duidelijk zat dat het hier om een 4G-sim gaat. In de nieuwe iPad is het ook een 4G sim, maar werkt hij in Nederland alleen op 3G. Ik zal het woord waarschijnlijk even weghalen, daar zit de crux, denk ik.

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters