'Foto van de Sony Ericsson Xperia duo komt uit'

Via een Chinese site is een plaatje van een nieuwe telefoon opgedoken. Dat zou mogelijk de Sony Ericsson Xperia duo zijn, Sony Ericsson’s eerste telefoon met een dualcore-processor.

SE Xperia duo

Over de echtheid van de foto bestaat de nodige twijfel. Het zou zo een photoshop kunnen zijn, maar de afbeelding komt wel van een site waar wel vaker telefoons gelekt zijn.

Hoe dan ook is het wel duidelijk dat de Xperia duo eraan zit te komen. Dat Sony Ericsson een telefoon met een dualcore-processor gaat uitbrengen ligt voor de hand. De naam Xperia duo lijkt ook de naam van het toestel te worden. Eind vorig jaar legde Sony Ericsson een aantal namen vast, namelijk Xperia Play, Xperia neo, Xperia arc en Xperia duo. Alleen die laatste is nog niet aangekondigd en de naam maakt duidelijk dat het om een dualcore-toestel gaat.

Specificaties van de telefoon zijn nog niet bekend. Het lijkt logisch dat er een Qualcomm Snapdragon MSM8260-chipset in terecht komt, maar er gaan ook geruchten dat Sony Ericsson een dualcore-chipset van ST-Ericsson gaat gebruiken.

Bron: Pocketnow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. yooyoo -

  hoe verzinnen ze het ook weer, het ene mobieltje na het andere, steeds beter en beter, mensen gebruiken hun mobieltje tegenwoordig voor dingen waar je hem eigenlijk helemaal niet voor hoort te gebruiken, en willen dat het mobieltje steeds beter wordt. ik persoonlijk vindt dat grote onzin

  1. yeahli -

   Inderdaad. Terug naar het kampvuur en met een takje je geschoten wild klaarmaken. Oftewel als het allemaal niet beter word blijven we mooi hangen in de tijd. Waarom draadloze telefoons als je er thuis ook 1 kan gebruiken met een draadje;)

  2. Robert -

   Wat zoek je op deze site anders?
   Als je terugkijkt zie je dat het gemiddeld 1 jaar duurt voordat de volgende generatie weer in de schappen ligt. Dat is tov desktop pc idd snel. Maar smartphones zijn nu een revolutie. Net zoals internet destijds.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters