'Foto van de Sony Ericsson Xperia duo komt uit'

Via een Chinese site is een plaatje van een nieuwe telefoon opgedoken. Dat zou mogelijk de Sony Ericsson Xperia duo zijn, Sony Ericsson’s eerste telefoon met een dualcore-processor.

SE Xperia duo

Over de echtheid van de foto bestaat de nodige twijfel. Het zou zo een photoshop kunnen zijn, maar de afbeelding komt wel van een site waar wel vaker telefoons gelekt zijn.

Hoe dan ook is het wel duidelijk dat de Xperia duo eraan zit te komen. Dat Sony Ericsson een telefoon met een dualcore-processor gaat uitbrengen ligt voor de hand. De naam Xperia duo lijkt ook de naam van het toestel te worden. Eind vorig jaar legde Sony Ericsson een aantal namen vast, namelijk Xperia Play, Xperia neo, Xperia arc en Xperia duo. Alleen die laatste is nog niet aangekondigd en de naam maakt duidelijk dat het om een dualcore-toestel gaat.

Specificaties van de telefoon zijn nog niet bekend. Het lijkt logisch dat er een Qualcomm Snapdragon MSM8260-chipset in terecht komt, maar er gaan ook geruchten dat Sony Ericsson een dualcore-chipset van ST-Ericsson gaat gebruiken.

Bron: Pocketnow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. yooyoo -

  hoe verzinnen ze het ook weer, het ene mobieltje na het andere, steeds beter en beter, mensen gebruiken hun mobieltje tegenwoordig voor dingen waar je hem eigenlijk helemaal niet voor hoort te gebruiken, en willen dat het mobieltje steeds beter wordt. ik persoonlijk vindt dat grote onzin

  1. yeahli -

   Inderdaad. Terug naar het kampvuur en met een takje je geschoten wild klaarmaken. Oftewel als het allemaal niet beter word blijven we mooi hangen in de tijd. Waarom draadloze telefoons als je er thuis ook 1 kan gebruiken met een draadje;)

  2. Robert -

   Wat zoek je op deze site anders?
   Als je terugkijkt zie je dat het gemiddeld 1 jaar duurt voordat de volgende generatie weer in de schappen ligt. Dat is tov desktop pc idd snel. Maar smartphones zijn nu een revolutie. Net zoals internet destijds.

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters