‘Foto van gebogen LG G4 inclusief afmetingen uitgelekt’

Er is een persfoto verschenen van wat waarschijnlijk het nieuwe vlaggenschip van LG is, de G4. Zo te zien bestaat de kans dat de LG G4 een gebogen scherm krijgt. Ook de specificaties van de nieuwe smartphone zouden zijn uitgelekt.

Eerste foto LG G4
LG G4

De informatie werd gepubliceerd door twitteraar @OnLeaks, de redacteur achter het Franstalige No Where Else, dat vaker met betrouwbare informatie komt. Volgens hem gaat de smartphone 14,9 bij 76,5 millimeter meten. Verder is de G4 waarschijnlijk 9,9 millimeter dik. De G4 zou daarmee een volle millimeter dikker zijn dan de G3, het huidige vlaggenschip van LG.

Dit, en het feit dat de G4 ook breder en hoger dan de G3 wordt, zou erop wijzen dat de G4 een groter scherm dan het huidige vlaggenschip van LG krijgt. De LG G3 heeft een QHD-display met een formaat van 5,5 inch. LG lijkt met de G4 de designtrend van de buigbare G Flex 2 te volgen, die we ook terugvonden bij midrangers zoals de Magna en Spirit.

Gezien de foto heeft het er alle schijn van dat de achterkant van de G4 kan worden gehaald. Dit betekent zo goed als zeker dat de batterij vervangbaar is en dat er aan de achterkant een microSD-kaart in de telefoon kan worden gestoken om het opslaggeheugen uit te breiden.

De camera oogt groter dan op de G3. Volgens geruchten stopt LG in de G4 een 16-megapixelcamera. De selfiecamera aan de voorkant zou foto’s in 5 megapixel schieten. Een bron binnen LG liet tegenover Korea Times weten dat de Zuid-Koreaanse fabrikant hoopt 10 miljoen exemplaren van de G4 te verkopen. De G3 is ongeveer 7 miljoen keer verkocht.

LG presenteert de G4 waarschijnlijk in mei.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters