‘Foto van gebogen LG G4 inclusief afmetingen uitgelekt’

Er is een persfoto verschenen van wat waarschijnlijk het nieuwe vlaggenschip van LG is, de G4. Zo te zien bestaat de kans dat de LG G4 een gebogen scherm krijgt. Ook de specificaties van de nieuwe smartphone zouden zijn uitgelekt.

Eerste foto LG G4
LG G4

De informatie werd gepubliceerd door twitteraar @OnLeaks, de redacteur achter het Franstalige No Where Else, dat vaker met betrouwbare informatie komt. Volgens hem gaat de smartphone 14,9 bij 76,5 millimeter meten. Verder is de G4 waarschijnlijk 9,9 millimeter dik. De G4 zou daarmee een volle millimeter dikker zijn dan de G3, het huidige vlaggenschip van LG.

Dit, en het feit dat de G4 ook breder en hoger dan de G3 wordt, zou erop wijzen dat de G4 een groter scherm dan het huidige vlaggenschip van LG krijgt. De LG G3 heeft een QHD-display met een formaat van 5,5 inch. LG lijkt met de G4 de designtrend van de buigbare G Flex 2 te volgen, die we ook terugvonden bij midrangers zoals de Magna en Spirit.

Gezien de foto heeft het er alle schijn van dat de achterkant van de G4 kan worden gehaald. Dit betekent zo goed als zeker dat de batterij vervangbaar is en dat er aan de achterkant een microSD-kaart in de telefoon kan worden gestoken om het opslaggeheugen uit te breiden.

De camera oogt groter dan op de G3. Volgens geruchten stopt LG in de G4 een 16-megapixelcamera. De selfiecamera aan de voorkant zou foto’s in 5 megapixel schieten. Een bron binnen LG liet tegenover Korea Times weten dat de Zuid-Koreaanse fabrikant hoopt 10 miljoen exemplaren van de G4 te verkopen. De G3 is ongeveer 7 miljoen keer verkocht.

LG presenteert de G4 waarschijnlijk in mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. iRobot -

    Wanneer een toestel horizontaal gebogen is zie ik nog een voordeeltje wanneer je hem in de broekzak hebt. Dan kromt hij namelijk mee met de vorm van je been. Maar op deze manier…ik zie hem niet.

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters