'Foto van nieuw 5-inch vlaggenschip van Sony lekt uit'

Na de Sony Nexus X, die nep bleek te zijn, is er weer een onbekend Sony-toestel uitgelekt met een begeleidende foto erbij. Dus voorzichtigheid is geboden bij dit bericht. Maar het ziet er ditmaal een stuk echter uit en het lijkt te gaan om een 5-inch exemplaar.

'Foto van nieuw 5-inch vlaggenschip van Sony lekt uit' 581474 499037926780742 1266804940 n

Nep of echt, blijft de vraag totdat Sony hier zelf duidelijkheid over heeft gegeven. De foto laat in ieder geval een interessant high-end toestel zien dat volgens de begeleidende berichten de werknaam Sony C650X Odin heeft gekregen. Het toestel is met foto verschenen op concept-phones.com, een site die zelfbedachte ontwerpen van fans publiceert. Maar die site beweert dat zijn bron meldt dat het toestel echt van Sony afkomstig is.

Er lijken aanwijzingen te zijn die de bewering dat het een echt toestel is, ondersteunen. Twee weken geleden verscheen een telefoon met diezelfde modelaanduiding reeds in online benchmarks. Het lijkt te gaan om een vlaggenschip voor 2013. Het toestel zou lopen op Android 4.1.1. Jelly Bean. Het heeft een 5 inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, wat de pixeldensiteit op 441 ppi brengt.

De processor zou een Qualcomm Snapdragon S4 Pro quadcore CPU zijn, met een Adreno 320 GPU en 2GB Ram. Waarmee de eerste quadcore telefoon van Sony een feit zou worden.

Het ontwerp van het toestel wijkt enigszins af van de tot dusver gepresenteerde Xperia’s. Er zitten geen fysieke knoppen meer op de voorkant en de glasplaat bedekt niet alleen het scherm, maar ook bijvoorbeeld het Xperia-merk aan de onderkant.

Of het echt of nep is, blijft onduidelijk, maar het ontwerp lijkt redelijk goed te passen in de designtaal van de Xperia arc en de Xperia T.

Bron: Concept phones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters