'Foto van nieuwe iPad met lightning-connector lekt uit'

De geruchten dat naast de iPad mini ook een ververste variant van de nieuwe iPad wordt gepresenteerd met een lightning-connector, worden dit weekend gevoed door een foto waar zo’n vernieuwde nieuwe iPad op staat.

'Foto van nieuwe iPad met lightning-connector lekt uit' ipadlightning

Op het plaatje vallen de achterkanten van twee iPads te zien, waarvan de bovenste de nieuwe connector heeft Die connector is er ook nog eens los op gelegd.

De lightning-connector is door Apple geintroduceerd bij de presentatie van de iPhone 5. Ook de nieuwe iPod Touch en de laatste generatie van de iPod nano zijn er meteen van voorzien. Dat Apple al zijn nieuwe mobiele apparaten van deze connector zal voorzien, ligt voor de hand. Dat er ook een tussentijdse update met deze connector voor de ‘lopende’ iPad-serie zou komen, lijkt minder logisch, gezien de handelwijze van Apple door de jaren heen.

Het plaatje lijkt echter niet te liegen, tenzij het goed is gephotoshopt. Het enige verschil dat erop is te zien is het gat onderaan waar de kabel in moet. Verdere informatie ontbreekt geheel.

Dus geruchten over een kleine opfrissing van de interne onderdelen, zoals een nieuwere processor, blijven nog even geruchten. Wat overigens ook nog altijd geldt voor de iPad mini, waarvan het bestaan ook nog op geen enkele manier door Apple is bevestigd. Verwacht wordt dat Apple dinsdag openheid van zaken geeft en een aantal nieuwe apparaten aankondigt.

Bron: Pocketnow

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

iOS 12 opslagruimte

‘Apple schrapt functies iOS 12 en focust op stabiliteit en snelheid’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters