'Foto van Nokia 1520 mini op internet gezet'

Een foto van een mini-variant van de Nokia Lumia 1520 is in China op internet gezet. Het zou gaan om de Nokia Lumia 1520v. Op de foto hieronder is hij afgebeeld naast een iPhone.

'Foto van Nokia 1520 mini op internet gezet' nokia lumia 1520 mini leaks again in live picture

De Nokia Lumia 1520 is in oktober vorig jaar wereldkundig gemaakt in Abu Dhabi. Het is een phablet met een immens 6-inch scherm, een 20-megapixel PureView camera en een Qualcomm Snapdragon 800-processor. Deze topspecificaties komen met een flinke prijs: aan het toestel is een adviesprijs gehangen van zo’n 750 euro. Inmiddels is daar in Nederlandse webwinkels alweer zo’n 120 euro van af, overigens.

Nu circuleren er al een tijdje berichten over een miniversie van deze Lumia 1520, die nu worden ondersteund door een vage foto. Op het plaatje is een toestel te zien dat waarschijnlijk een 4,45-inch-scherm heeft. Daarmee is het nog steeds niet klein, maar wel een stuk handzamer dan de grote broer.

De 1520v zou volgens het Chinese lek ergens in april naar de winkels komen. Dat betekent dat een lancering tijdens het Mobile World Congress in Barcelona volgende maand waarschijnlijk is.

Het kleinere scherm zou een resolutie bieden van 720p en het toestel bezit volgens de geruchten een batterij van 2370 mAh die er niet uitgehaald kan worden. Verdere specificaties zijn nog duister. Het is bijvoorbeeld nog volstrekt onbekend of Nokia het kleinere toestel grofweg dezelfde ‘inhoud’ geeft als de grote broer, of dat het meer te zien valt als bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S4 mini, die aanzienlijk minder indrukwekkende specs bezit dan zijn grote high-end broer.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters