Foto van onaangekondigde Samsung Galaxy S6 Edge Plus naast Note 4

De Samsung Galaxy S6 Plus zal waarschijnlijk over enkele weken worden aangekondigd. Het toestel is net zo groot als de Galaxy Note 4. Dat weten we, omdat beide toestellen naast elkaar zijn gefotografeerd en dat plaatje is op internet gezet.

Foto van onaangekondigde Samsung Galaxy S6 Edge Plus naast Note 4 samsung galaxy s6 edge plus 3

Waarschijnlijk wordt de grotere variant van de Galaxy S6 Edge Plus tijdens de IFA begin september aangekondigd, maar vanwege de zenuwen van Samsung over de nieuwe iPhone 6S kan dat ook vroeger zijn, al ergens in augustus. De foto’s van de telefoon zijn overigens gemaakt van een dummy, die wel het uiterlijk van de nieuwe telefoon bezit, maar aan de binnenkant geen hardware heeft. Die worden vaak gemaakt voor telefoonwinkels om de klanten een indruk te geven van het toestel.

De S6 Edge Plus blijkt een scherm te hebben dat bijna precies zo groot is als dat van de Note 4. De hoogte is althans hetzelfde, maar omdat het scherm van de Edge Plus over de zijkanten valt, is wat moeilijker te beoordelen of dat in de breedte ook zo is. Opvallend aan de Edge Plus is dat dit toestel een stuk dunner is dan de Note 4. Dat is goed te zien op de foto waarop beide toestellen op elkaar zijn gelegd.

De S6 Edge Plus zou weinig van de S6 Edge afwijken, behalve het grotere schermformaat en natuurlijk de algehele omvang van het toestel. De S6 Edge Plus zou een 5,7-inch scherm krijgen met een resolutie van 140 pixels, en aangedreven worden door een Exynos 7420 danwel een Snapdragon 808-processor met 3GB ram. Welke processor er in zit, is afhankelijk van het land waar de telefoon wordt uitgebracht. In Nederland zal het wel de Snapdragon worden.

De overige specs komen overeen met die van de S6 Edge. Hoewel het toestel net zo groot is als de Note 4, heeft de S6 Edge Plus geen styluspen.

Inmiddels zijn zo’n beetje alle belangrijke details over de S6 Edge Plus wel bekend, en hoeft Samsung hem alleen nog maar officieel aan te kondigen. Dat moet dus binnen uiterlijk zeven weken gebeuren.

Foto van onaangekondigde Samsung Galaxy S6 Edge Plus naast Note 4 samsung galaxy s6 edge plus 1 
Foto van onaangekondigde Samsung Galaxy S6 Edge Plus naast Note 4 samsung galaxy s6 edge plus 2 

Bron: Fonearena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mauricio Metiary -

    Zeer opvallende keuze dat ze na de S6 Edge de plus variant gaan uitbrengen met een veel mindere processor, mochten ze in Nederland dat toestel uitbrengen met de Snapdragon 808.

    1. bartvuijk -

      Heeft misschien iets te maken met die oververhittingsproblemen van de Snapdragon 810, schat ik zo in. Maar ze hadden ook een Exynos kunnen nemen voor onze markt. Misschien doet Samsung dat ook wel, 't is even afwachten.

Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL: prijzen, design en specificaties gelekt lees verder

OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters