'Foto van onbekende Samsung-smartphone met Android 4.0 komt uit'

Eldar Murtazin heeft via Twitter een foto getweet van een nog onbekende Samsung-smartphone. Het toestel lijkt verdacht veel op een Galaxy S-smartphone, maar dan met Android 4.0 erop.

Murtazin heeft geen informatie over het toestel vrijgegeven in zijn tweet. Volgens de bekende blogger zal het toestel tijdens het Mobile Wolrd Congress naar buiten worden gebracht door Samsung. De telefoon lijkt opvallend veel op een S II, maar met een paar belangrijke verschillen. Zo zitten er Android 4.0-knoppen op en is ook aan de interface te zien dat het toestel op het laatste Android OS draait. Google heeft al eerder laten weten dat de menuknop uit Android 4.0 verdwijnt en deze is dan ook niet meer onder het scherm terug te vinden.

De telefoon is voorzien van Samsung’s eigen TouchWiz-interface, dit is namelijk te zien aan de icoontjes in het menu en aan de widgets. De agenda-widget laat de datum 28 februari zien, de tweede dag van het Mobile World Congress. Samsung heeft haar persconferentie voor de beurs nog niet bekendgemaakt en de kans is dan ook groot dat deze op dinsdag zal plaatsvinden. Duidelijk is namelijk dat Samsung haar persconferentie dit jaar anders gaat aanpakken dan de voorgaande jaren.

Tot slot is te zien dat de telefoon net wat dunner lijkt dan de S II. Het scherm lijkt eveneens 4.3-inch te gaan worden. De naam van het toestel is nog onbekend.

Samsung smartphone Android 4.0 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters