'Foto van onbekende Samsung-smartphone met Android 4.0 komt uit'

Eldar Murtazin heeft via Twitter een foto getweet van een nog onbekende Samsung-smartphone. Het toestel lijkt verdacht veel op een Galaxy S-smartphone, maar dan met Android 4.0 erop.

Murtazin heeft geen informatie over het toestel vrijgegeven in zijn tweet. Volgens de bekende blogger zal het toestel tijdens het Mobile Wolrd Congress naar buiten worden gebracht door Samsung. De telefoon lijkt opvallend veel op een S II, maar met een paar belangrijke verschillen. Zo zitten er Android 4.0-knoppen op en is ook aan de interface te zien dat het toestel op het laatste Android OS draait. Google heeft al eerder laten weten dat de menuknop uit Android 4.0 verdwijnt en deze is dan ook niet meer onder het scherm terug te vinden.

De telefoon is voorzien van Samsung’s eigen TouchWiz-interface, dit is namelijk te zien aan de icoontjes in het menu en aan de widgets. De agenda-widget laat de datum 28 februari zien, de tweede dag van het Mobile World Congress. Samsung heeft haar persconferentie voor de beurs nog niet bekendgemaakt en de kans is dan ook groot dat deze op dinsdag zal plaatsvinden. Duidelijk is namelijk dat Samsung haar persconferentie dit jaar anders gaat aanpakken dan de voorgaande jaren.

Tot slot is te zien dat de telefoon net wat dunner lijkt dan de S II. Het scherm lijkt eveneens 4.3-inch te gaan worden. De naam van het toestel is nog onbekend.

Samsung smartphone Android 4.0 
Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters