'Foto van onbekende Samsung-smartphone met Android 4.0 komt uit'

Eldar Murtazin heeft via Twitter een foto getweet van een nog onbekende Samsung-smartphone. Het toestel lijkt verdacht veel op een Galaxy S-smartphone, maar dan met Android 4.0 erop.

Murtazin heeft geen informatie over het toestel vrijgegeven in zijn tweet. Volgens de bekende blogger zal het toestel tijdens het Mobile Wolrd Congress naar buiten worden gebracht door Samsung. De telefoon lijkt opvallend veel op een S II, maar met een paar belangrijke verschillen. Zo zitten er Android 4.0-knoppen op en is ook aan de interface te zien dat het toestel op het laatste Android OS draait. Google heeft al eerder laten weten dat de menuknop uit Android 4.0 verdwijnt en deze is dan ook niet meer onder het scherm terug te vinden.

De telefoon is voorzien van Samsung’s eigen TouchWiz-interface, dit is namelijk te zien aan de icoontjes in het menu en aan de widgets. De agenda-widget laat de datum 28 februari zien, de tweede dag van het Mobile World Congress. Samsung heeft haar persconferentie voor de beurs nog niet bekendgemaakt en de kans is dan ook groot dat deze op dinsdag zal plaatsvinden. Duidelijk is namelijk dat Samsung haar persconferentie dit jaar anders gaat aanpakken dan de voorgaande jaren.

Tot slot is te zien dat de telefoon net wat dunner lijkt dan de S II. Het scherm lijkt eveneens 4.3-inch te gaan worden. De naam van het toestel is nog onbekend.

Samsung smartphone Android 4.0 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Ronaldo -

  Heej leuk een echt Apple gevoel krijg ik nu… Pak je huidige top toestel, zet er ff andere software op(lees nieuwe) en zet er een s of een plus achter en breng hem gelijk uit in het wit en zwart en zie daar… Het is weer klaar:)… Deze gaat komen en ik verwacht binnen een maand na het MWC al in de winkel:)!

 2. Tasslehoff -

  Zeker weten een fotosoep : toetsen op zijkant missen (geen volumetoetsen of powertoets te bekennen). Het Google logo in de zoekbalk staat te schuin in de balk. Er mist een hak uit de achterzijde bovenin het toestel dat zichtbaar is en op die plaats zitten sinds jaar en dag bij de meeste Samsungs het mainboard. Ook display links onder het midden zit een rare overgang in de rand van het display…

  Mij lijkt het meer een fotosoep van iemand die verwacht / droomt hoe de SGS3 eruit gaat zien.

 3. rickflits -

  die android market afbeelding klopt ook al niet en het lijkt mes terk dat samsung de software knoppen van ics klakkeloos over neemt naar hardware knopjes.

  daarbij heb ik mijn twijfels over de randen van de telefoon heb sterk het gevoel dat iemand leuk zondag middag aan het fotoshoppen is geweest het disign is gewoon 100% gelijk aan de sg2. dez eokbalk is tevens ook te klein vergeleken met android 4.0 stock is de zoekbalk aan weesrzijde te kort.

  btw ik vind dat gedoe met zon code invullen om reactie te platen echt super onhandig want 50% van de keren staat of code er niet goed op of een andere bug

 4. slecht -

  Sinds wanneer heeft een s2 vier menuknoppen? Mijne heeft er gewoon drie hoor. En die middelste knop van de afbeelding lijkt veel op een menutoets..

  1. Dominick -

   De middelste is de homeknop, die andere twee de terug en multitaskingknoppen. Maar dat de GSII er maar drie heeft, heb je helemaal gelijk in 😉

 5. rick -

  Ik denk dat dit nep is. Want via deze pic zou je 5 rijen hoog aan apps en widgets kunnen plaatsen maar bij android 4.0 is het nog steeds ⁴ hoog + de zoekbalk die bovenin staat en niet zoals hier in het midden

   1. MiAmRA -

    Ik verwacht dit echt is, de stijl van de foto is namelijk zoals andere toestellen die in het verleden op MWC zijn aangekondigd.

    Dat de zoekbalk is verplaatst heeft te maken met Touchwiz. Kijk maar naar de achtergrond, widgets en homescreennummers.

    Wat ik eigenlijk meer opvallend vind is er gelijk een plaatje is van het toestel in het wit. Dit zou er op kunnen wijzen dat ze het toestel gelijk in het wit kunnen leveren. Indien dat zo is zou dat ook een goed signaal zijn. In het verleden maar ook bij de huidige toestellen moet je wachten op een witte versie nadat de meestal de standaard zwarte uitvoering is uitgebracht.

Apple iPhone X 2018

‘Volgende iPhone X krijgt gigabit 4G en dual sim’ lees verder

OnePlus deelt (slecht) nieuws rondom de OnePlus 6T lees verder

Samsung Experience

Dit voegt Samsung Experience 9.0 allemaal toe aan je Galaxy S8 (Plus) lees verder

Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Gelekte renders Samsung Galaxy S9 tonen uiteindelijke toestel lees verder

Maak kennis met de Samsung Galaxy Note 8: Star Wars Edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters