Foto van Samsungtablet met Amoledscherm uitgelekt

Een foto is uitgelekt van de Samsung Galaxy Tab S, een 10.5-inch grote tablet. Het apparaat bezit een Amoledscherm. De tablet krijgt waarschijnlijk ook nog een kleiner broertje.

Foto van Samsungtablet met Amoledscherm uitgelekt tabsaam

Het apparaat lijkt ngoal op de 10.1-inch Galaxy Tab Pro, die eerder dit jaar werd gepresenteerd. Er zit een homeknop op en capacitieve multitasking- en terug-knoppen, net als op de telefoons van Samsung.

De achterkant van de tablet ziet er echter wat anders uit. Geen nepleer, maar de Tab S heeft een design met kuiltjes dat meer lijkt op de achterkant van de Galaxy S5. Twee van die puntjes zouden een connector zijn voor een cover die Samsung bij het apparaat levert, waardoor het apparaat er met deze bescherming een beetje uitziet als een boek.

Bijzonderheid van deze tablet is het scherm, dat iets groter is dan de meeste tablets met een diagonaal van 10.5-inch en een resolutie van 2560×1440 pixels. Het scherm is voorzien van Amoledtechnologie die door Samsung zelf is ontwikkeld, maar nog altijd een zeldzaamheid is in tablets van deze fabrikant.

Over de interne hardware is nog weinig uitgelekt, maar de geruchtenmachine weet te melden dat er een achtkernige Exynosprocessor van Samsung zelf in zou zitten, 3GB ram en een 8-megapixelcamera.

Het apparaat heeft erg veel gemeen met de Tab Pro-serie, op het Amoledscherm na. Daarmee lijkt dit een duurdere variant te worden dan de Tab Pro-tablets, waarvan de prijs begint bij zo’n 370 euro.

Foto van Samsungtablet met Amoledscherm uitgelekt tabsrearaam 

Bron: Android and me, Sammobile

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters