'Foto van voorkant nieuwe iPhone 6 gelekt'

Een foto van voorkanten van de iPhone is online gezet, met daarbij een voorkant die nog onbekend is: misschien die van de iPhone 6. De echtheid valt niet na te trekken.

Zoals bekend doet Apple geen mededelingen over ‘toekomstige producten’. Over elk lek zwijgt de fabrikant als het graf.

Op de foto zijn drie onderdelen van iPhones te zien: het scherm. Twee van de drie kennen we al, die zitten in bestaande iPhone versies. De derde is nieuw.

Hij is wat ronder in de hoeken, en de zwarte randen boven en onder zijn wat kleiner. Maar het meest opvallende is wel dat het scherm links en rechts helemaal van rand tot rand loopt.

Geruchten deden eerder de ronde dat Apple dit najaar verschillende iPhoneversies op de markt brengt, net als vorig jaar. Er zou een 4,7-inch iPhone 6 komen samen met een phablet die nog een stuk groter zou worden. Die geruchten lijken door deze foto te worden gelogenstraft, want het nieuwe scherm kan niet veel groter zijn dan 4,3 inch.

Verwacht wordt dat de volgende iPhone, of iPhones, ergens in het najaar wordt/worden gepresenteerd.

'Foto van voorkant nieuwe iPhone 6 gelekt' iphone 6 front panel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Bas_vhn -

    Hopelijk is dit waar. Een behuizing die nauwelijks groter is. Hierdoor blijft de telefoon compact met toch een groter scherm. Een edge to edge scherm is sowieso waar ik op hoop.

      1. Bas_vhn -

        Als een andere fabrikant met een dergelijk scherm was gekomen had je het wel fantastisch gevonden. Je afgunst tegen Apple is nogal uit de hand gelopen. Daarbij begint het keer op keer onder Apple gerelateerde berichten vermelden van die Chinese site van je trieste vormen aan te nemen. Je loopt keer op keer te schermen met die pagina, alleen de telefoon op die site is altijd out of stock. Verder is het een render en dus niet een bestaand model, al weet jij dat ongetwijfeld ook wel. Desondanks doe je toch alsof je neus bloed zodat je het als (bijzonder zwak) argument tegen Apple kunt gebruiken. Sneu leventje heb je trouwens als jij jezelf zo druk kunt maken over een telefoonfabrikant welke niet je voorkeur heeft. Om op je 'argument' terug te komen: Er zal gewoon een metalen band om de telefoon zitten zoals nu ook al het geval is. Dus de breekbaarheid zal daardoor niet veranderen. Daarbij is breekbaarheid altijd een issue en heeft het uiteindelijk meer met je eigen gebruik te maken. Eerst maar eens afwachten of dit überhaupt wel waar is. De afgelopen maanden bleken meerdere geruchten met betrekking tot de S5 ook onzin te zijn.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters