‘Foto Xiaomi Mi Mix Nano lekt opnieuw uit’

Foto’s van een kleinere Xiaomi Mi MIX verschenen een aantal dagen geleden al. Vandaag is er opnieuw een foto gelekt van het toestel, dat naar verluidt Xiaomi Mi MIX Nano heet.

Xiaomi Mi MIX

Xiaomi zorgde met zijn Mi MIX voor behoorlijke commotie op de smartphonemarkt. De Chinese fabrikant heeft met zijn nieuwe telefoon het meest randloze toestel ooit neergezet. Door verschillende maatregelen, zoals de selfiecamera aan de onderkant plaatsen, bedekt het scherm van de Mi MIX 91 procent van de voorkant.

Het enige probleem van de Xiaomi Mi MIX is volgens velen het formaat. Het scherm is 6,4 inch groot en hoewel dat door de hoge screen-to-body ratio een kleiner toestel geeft dan je zou denken, is het nog steeds een behoorlijk grote smartphone.

Xiaomi Mi MIX Nano

Voor mensen met dit probleem zou Xiaomi nu met de Xiaomi Mi MIX Nano komen. Deze telefoon zou een scherm van ‘slechts’ 5,5 inch krijgen. Als de Nano een scherm krijgt dat evenveel van de voorkant bedekt als zijn grote broer, zou hij waarschijnlijk in een chassis van 5 inch passen. Qua specificaties is de Xiaomi Mi MIX naar verluidt een echte high-endsmartphone. Hij zou aangedreven worden door een Snapdragon 821-processor met 4 GB aan werkgeheugen. De opslagruimte is waarschijnlijk 64 GB groot.

Gelekte foto Xiaomi Mi MIX Nano

Zoals gezegd is er dus een nieuwe foto van deze vermeende kleine versie van de Mi MIX verschenen. Deze keer zien we de vermeende Xiaomi Mi MIX Nano leunend tegen een stoel. In de reflectie van het scherm zien we de mascotte van Xiaomi.

Prijs en beschikbaarheid

Het gerucht gaat dat de telefoon de eerste week van december wordt aangekondigd. Over wanneer de telefoon in de winkels komt en de prijs die hij meekrijgt, is nog niets bekend.

Bron: The Android Soul via PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters