Foto's en specificaties BlackBerry Classic uitgelekt

Een rij specificaties en een foto van de BlackBerry Classic zijn uitgelekt. De foto laat zien dat wordt teruggegrepen op de pre-BB 10 OS-generatie, en de specs zijn een beetje teleurstellend.

Foto's en specificaties BlackBerry Classic uitgelekt blackberry classic

Eerst het design van het toestel. De aloude menu-, back-, send- en end-knoppen zijn weer terug, evenals het trackpad temidden ervan. Daarmee wordt teruggegrepen op de Bold-serie, de laatste serie die nog goed werd verkocht.

Dus het toestel lijkt daar erg op. De specificaties zijn echter wat minder dan waarop werd gehoopt. De Classic zou op dezelfde processor lopen als de BlackBerry Z10, die al bijna twee jaar geleden op de markt is gebracht: de MSM8960, een dualcore CPU met een kloksnelheid van 1,5Ghz. De CPU wordt ondersteund door 2GB ram.

Aan de voorkant is een 2-megapixel selfiecamera, achter is een 8-megapixelcamera aangebracht. Die camera’s zouden softwarematig tot wat betere prestaties komen dan dezelfde camera’s in eerdere modellen. Het toestel heeft een 3,46-inch lcd-scherm met een resolutie van 720×720 pixels, waarmee 294 pixels per inch worden gehaald. In de telefoon zijn NFC, wifi en ondersteuning voor draadloos opladen verwerkt.

De batterij heeft een inhoud van 2525 mAh. Voor een BlackBerry met niet al te denderende specificaties, moet zoiets waarschijnlijk genoeg zijn om de telefoon een dag intensief te gebruiken.

Bron: Recombu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jan Smulders -

    Mooie specs voor een dergelijk telefoon. Flinke accu, zal met deze specs lekker vloeiend werken en minimaal 2 dgn meegaan! Ongelofelijk slecht stukje weer wat kant noch wal slaat. Dat het logge linux based android minimaal quad core en 3gb intern nodig heeft om een beetje vloeiend te werken.. ios en bb10 hebben dat niet nodig.. Overigens zijn deze specs en foto's van de classic al 2 maand bekend.

  2. Leejjon -

    Uh 2525 mAh is veel vergeleken met de Z10 die maar een 1800 mAh batterij heeft. Als deze telefoon dezelfde processor heeft en ook nog eens de helft minder pixels om aan te sturen door het kleinere schermpje en zal hij dus veel langer meegaan.

    Dat Android toestellen met full hd resoluties nou tegenwoordig 3000 mAh batterijen nodig hebben om een dag mee te kunnen gaan betekent niet dat 2525 mAh weinig is.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters