Foto’s en specificaties HTC One M8 Eye duiken op

HTC maakt inderdaad een verbeterde versie van de HTC One M8. De One M8 Eye verschilt weinig qua specificaties van HTC’s vlaggenschip. Hij heeft alleen betere camera’s.

HTC One M8 Eye komt eraan

De foto’s en wat specificaties zijn uitgelekt via TENAA, de Chinese telecomautoriteit. De HTC One M8 Eye is niet de eerste, en zeker niet de laatste onaangekondigde smartphone die op die manier aan de oppervlakte komt.

De M8 Eye heeft niet de UltraPixel-camera van de gewone M8 die foto’s in maar 4 megapixel maakt. De verbeterde versie van de One M8 schiet foto’s in 13 megapixel. Het is nog steeds een dubbele camera, waarmee je achteraf foto’s kunt scherpstellen en waaraan je een 3D-effect kunt toevoegen.

De selfiecamera schiet net als in de gewone M8 kiekjes in 5 megapixel, voor een frontcamera zeker meer dan redelijk. Verder verschilt hij niet veel van de gewone HTC One M8. Hij krijgt een 5-inch 1080p-scherm en een processor die 2,3 GHz klokt.

De One M8 Eye heeft 2GB ram en 16GB uitbreidbaar geheugen. Hij meet 146,36 bij 70,61 millimeter en is 9,45 millimeter dik. De telefoon weegt 145 gram en is qua uiterlijk eigenlijk identiek aan de HTC One M8.

Het is nog onbekend wanneer HTC de One M8 Eye op de markt brengt. Het duurt in ieder geval niet lang, aangezien de telefoon vanuit Taiwan al is geëxporteerd zodat de Chinese autoriteiten hem kunnen goedkeuren zodat de telefoon snel in de verkoop kan. Eerder deze week verscheen er ook al wat info over de One M8 Eye.

HTC gaat in ieder geval lekker los op de One M8. Nadat deze telefoon in april werd gepresenteerd verschenen er al een paar spin-offs, zoals de One mini 2, de One E8 en de One M8 for Windows Phone.

HTC One M8 Eye komt eraan 
HTC One M8 Eye komt eraan 
HTC One M8 Eye komt eraan 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters