Foto's en specificaties nieuwe XPERIA-telg opgedoken

Vorige week kwam de eerste informatie over de opvolger van de Sony Ericsson XPERIA X1 eindelijk naar boven en nu wordt die info uitgebreid met twee nieuwe foto’s en een mooie lijst specificaties.

Vorige week waren we vol vreugde toen de eerste informatie over de opvolger van Sony Ericsson’s Windows Mobile-telefoon, de X1 uitlekte. Veel was het echter nog niet en ook de mogeljke aankondiging afgelopen donderdag bleef uit. In plaats van die aankondiging is er de afgelopen week echter wel informatie verschenen over de nieuwe Sony Ericsson Vulcan, oftewel de XPERIA X2. Ten eerste lekte een aantal foto’s van het toestel uit over het internet, waarop te zien is dat de X2 uitgerust zal worden met een 8,1-megapixelcamera. Daarnaast bevestigden de foto’s het bestaan van de X2 nog een keertje en lieten ze de achterkant van het toestel zien, die overigens heel erg lijkt op die van de X1.

Wat recenter kwam er echter iets nog veel interessanters naar boven: een lijstje met de specificaties die de X2 zou moeten hebben. Hierbij moet wel gezegd worden dat de bron een Sony Ericsson-fan in hart en nieren is die nog weleens iets te positieve dingen over het merkt vertelt, maar deze informatie zou van een insider komen en ziet er ook niet heel erg ongeloofwaardig uit. Veel was al in de foto’s te zien en was ook reeds aanwezig in de originele XPERIA, andere dingen zijn slechts een logische update. Het enige waar we een beetje aan twijfelen is het wvga-oled-scherm, omdat zoiets erg duur zou zijn en de tft-schermen van Sony Ericsson doorgaans heel erg goed zijn. Hoe het ook zij, hier is het lijstje, dat in ieder geval deels klopt.

 • 8.1MP auto focus, VGA @ 30fps (MP4 HQ)
 • 3.5´ WVGA OLED (increased from 3.0 from X1)
 • GPS, aGPS
 • Accelerometer
 • Faster processor
 • 512 RAM
 • Custom Windows Mobile 6.5 (SE engineers customized Win6.5 which runs very. very speedy. in par with iphone and better in some cases)
 • XPERIA Panels are modified with plenty of innovative features (PS3 remote play being one of them)
 • Upgrading to Windows Mobile 7 is supported by Xperia panels

Sony Ericsson XPERIA X2 Vulcan spy-pic

 

Sony Ericsson XPERIA X2 Vulcan spy-pic achterkant

 

Bron: WM Power User

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. jobdop -

  Dichtgeklapt lijkt hij me erg mooi! Ik vind alleen het toetsenbord zo vreemd als die uitgeschoven is:S Je zou zweren dat die met een paar mm vast zit aan de telefoon:P

Samsung Galaxy X

Samsung Galaxy X: meer details over de komst ‘opvouwbare’ smartphone lees verder

iPhones van 2018 komen met geheim wapen tegen Android lees verder

Samsung Galaxy A5 2017 hands-on

Vijf redenen om (niet) voor de Samsung Galaxy A5 (2017) te kiezen lees verder

Samsung Galaxy S9

Meer details Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus opgedoken! lees verder

Samsung klaptelefoon

Samsung W2018 gelekt: high-end klaptelefoon met specificaties Galaxy S8 lees verder

Android Oreo OnePlus 3 OnePlus 3T

Surprise: Android 8.0 Oreo is nu beschikbaar voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters