Foto's en specificaties nieuwe XPERIA-telg opgedoken

Vorige week kwam de eerste informatie over de opvolger van de Sony Ericsson XPERIA X1 eindelijk naar boven en nu wordt die info uitgebreid met twee nieuwe foto’s en een mooie lijst specificaties.

Vorige week waren we vol vreugde toen de eerste informatie over de opvolger van Sony Ericsson’s Windows Mobile-telefoon, de X1 uitlekte. Veel was het echter nog niet en ook de mogeljke aankondiging afgelopen donderdag bleef uit. In plaats van die aankondiging is er de afgelopen week echter wel informatie verschenen over de nieuwe Sony Ericsson Vulcan, oftewel de XPERIA X2. Ten eerste lekte een aantal foto’s van het toestel uit over het internet, waarop te zien is dat de X2 uitgerust zal worden met een 8,1-megapixelcamera. Daarnaast bevestigden de foto’s het bestaan van de X2 nog een keertje en lieten ze de achterkant van het toestel zien, die overigens heel erg lijkt op die van de X1.

Wat recenter kwam er echter iets nog veel interessanters naar boven: een lijstje met de specificaties die de X2 zou moeten hebben. Hierbij moet wel gezegd worden dat de bron een Sony Ericsson-fan in hart en nieren is die nog weleens iets te positieve dingen over het merkt vertelt, maar deze informatie zou van een insider komen en ziet er ook niet heel erg ongeloofwaardig uit. Veel was al in de foto’s te zien en was ook reeds aanwezig in de originele XPERIA, andere dingen zijn slechts een logische update. Het enige waar we een beetje aan twijfelen is het wvga-oled-scherm, omdat zoiets erg duur zou zijn en de tft-schermen van Sony Ericsson doorgaans heel erg goed zijn. Hoe het ook zij, hier is het lijstje, dat in ieder geval deels klopt.

  • 8.1MP auto focus, VGA @ 30fps (MP4 HQ)
  • 3.5´ WVGA OLED (increased from 3.0 from X1)
  • GPS, aGPS
  • Accelerometer
  • Faster processor
  • 512 RAM
  • Custom Windows Mobile 6.5 (SE engineers customized Win6.5 which runs very. very speedy. in par with iphone and better in some cases)
  • XPERIA Panels are modified with plenty of innovative features (PS3 remote play being one of them)
  • Upgrading to Windows Mobile 7 is supported by Xperia panels

Sony Ericsson XPERIA X2 Vulcan spy-pic

 

Sony Ericsson XPERIA X2 Vulcan spy-pic achterkant

 

Bron: WM Power User

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters