'Foto's en specificaties Xperia Z1 Mini gelekt'

De ‘Sony Xperia Z1 f’, oftewel de Sony Xperia Z1 Mini zoals we hem tot voor kort kenden, is plotseling verschenen in een brochure van de Japanse provider NTT DoCoMo. Uit de foto’s blijkt dat het toestel in vier kleuren zal verschijnen en qua specs weinig onder doet voor zijn grote broer.

Volgens de brochure van de Japanse provider zal de Z1 Mini, net als de Z1, beschikken over een Snapdragon 800 processor die geklokt is op 2.2GHz. Voorts krijgt de telefoon een 4.3-inch 720p scherm, 16GB aan opslag en een 2300mAh batterij. Ook is de 20.7 megapixel-camera van de Z1 terug te vinden op de Z1 Mini. Net als de rest van Sony’s high-end telefoons zal de Z1 Mini stof- en waterdicht zijn.

Als de gelekte informatie waar is, heeft Sony het gepresteerd om indrukwekkende hardware in het 127mm bij 65mm kleine telefoontje te stoppen. Bij de ‘Mini’-telefoons van andere fabrikanten als Samsung en HTC lagen de specificaties lager dan bij de grotere varianten.

De Z1 Mini wordt volgens de foto’s geleverd in twee nieuwe kleuren, wat het totaal op vier kleurvariaties brengt. Naast de witte en de zwarte variant. die we al kenden van de gewone Z1, zal de Mini ook in roze en groen geleverd worden. Wat de Z1 Mini moet gaan kosten of wanneer hij beschikbaar zal zijn is nog niet bekend.

'Foto's en specificaties Xperia Z1 Mini gelekt' xperia mini1 
'Foto's en specificaties Xperia Z1 Mini gelekt' xperia z1 f next to xperia z1 

Bron: Xperia Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Freddie S -

    Sinds kort heb ik een Sony Xperia E en dat is mijn eerste smartphone. Ik vind dat Sony mooie telefoons maakt. Een ingetogen desgin en goede specificaties. Als ik de nieuwe modellen zie dan weet ik dat de volgende mobiel weer een Sony wordt.

  2. Koen Willen -

    Kijk, dit is de naam van een mini versie van een topmodel waardig! Scherm is kleiner (+ ze kiezen voor minder pixels) en de batterij is kleiner. Voor de rest is deze gewoon gelijk aan de Z1. In vergelijking met Samsung en HTC die in hun "mini' versies "slechtere" hardware instoppen. Dit kan wel eens een heel mooi alternatief worden voor zei die geen grote telefoon willen

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters