'Foto's en specificaties Xperia Z1 Mini gelekt'

De ‘Sony Xperia Z1 f’, oftewel de Sony Xperia Z1 Mini zoals we hem tot voor kort kenden, is plotseling verschenen in een brochure van de Japanse provider NTT DoCoMo. Uit de foto’s blijkt dat het toestel in vier kleuren zal verschijnen en qua specs weinig onder doet voor zijn grote broer.

Volgens de brochure van de Japanse provider zal de Z1 Mini, net als de Z1, beschikken over een Snapdragon 800 processor die geklokt is op 2.2GHz. Voorts krijgt de telefoon een 4.3-inch 720p scherm, 16GB aan opslag en een 2300mAh batterij. Ook is de 20.7 megapixel-camera van de Z1 terug te vinden op de Z1 Mini. Net als de rest van Sony’s high-end telefoons zal de Z1 Mini stof- en waterdicht zijn.

Als de gelekte informatie waar is, heeft Sony het gepresteerd om indrukwekkende hardware in het 127mm bij 65mm kleine telefoontje te stoppen. Bij de ‘Mini’-telefoons van andere fabrikanten als Samsung en HTC lagen de specificaties lager dan bij de grotere varianten.

De Z1 Mini wordt volgens de foto’s geleverd in twee nieuwe kleuren, wat het totaal op vier kleurvariaties brengt. Naast de witte en de zwarte variant. die we al kenden van de gewone Z1, zal de Mini ook in roze en groen geleverd worden. Wat de Z1 Mini moet gaan kosten of wanneer hij beschikbaar zal zijn is nog niet bekend.

'Foto's en specificaties Xperia Z1 Mini gelekt' xperia mini1 
'Foto's en specificaties Xperia Z1 Mini gelekt' xperia z1 f next to xperia z1 

Bron: Xperia Blog

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters