Foto’s tonen de onaangekondigde HTC Bolt

Er zijn duidelijke foto’s opgedoken van de HTC Bolt, het mid-range toestel dat HTC naar verwachting vandaag officieel zal onthullen.

HTC Bolt foto’s

HTC BoltDe afgelopen maanden dook er meerdere keren een onaangekondigd toestel van HTC op, de HTC Bolt. Het toestel draait standaard op Android 7.0 Nougat en komt hoogstwaarschijnlijk zeer binnenkort naar Amerika. Het is helaas nog onduidelijk of de Taiwanese fabrikant de Android smartphone ook naar Europa zal brengen. Een anonieme bron van PhoneArena heeft foto’s geplaatst waarop het toestel in vol ornaat te zien is. De foto’s tonen een vrij standaard doch stijlvol metalen ontwerp. Het blijft opvallen dat de vingerprintscanner niet helemaal gecentreerd is, maar daar zal je ongetwijfeld snel aan wennen. De bron meldt verder dat het toestel vrij zwaar in de hand ligt.

Specificaties

De HTC Bolt is al gecertitifceerd door de FCC, waardoor de specificaties van het toestel al bekend zijn. De HTC Bolt heeft een 5.5-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Onder de motorkap zit de Snapdragon 810 in combinatie met 3GB aan werkgeheugen, een opvallende keuze. De high-end chip van vorig jaar wordt zelden gebruikt in nieuwe smartphones. Aan de achterkant van het toestel zit een 16MP camera met optische beeldstabilisatie. Selfies kunnen volgens gelekte informatie genomen worden met een 8MP camera. De HTC Bolt heeft een 3200mAh batterij en is waterbestendig (IP57).

HTC BoltHTC Bolt

BoomSound Adaptive Audio

Naar verluidt wordt het toestel geleverd met speciale HTC BoomSound Adaptive Audio oordopjes. De oordopjes kun je met het toestel verbinden middels de USB-C port en passen zich automatisch aan de soort muziek aan die je luistert. De HTC Bolt wordt naar verwachting vandaag officieel onthuld. Sommige geruchten wijzen erop dat het toestel exclusief bij de Amerikaanse provider Sprint beschikbaar zal zijn. De kans is echter aanwezig dat HTC het toestel alsnog naar Nederland brengt.

Bron: PhoneArena

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters