Foto’s tonen de onaangekondigde HTC Bolt

Er zijn duidelijke foto’s opgedoken van de HTC Bolt, het mid-range toestel dat HTC naar verwachting vandaag officieel zal onthullen.

HTC Bolt foto’s

HTC BoltDe afgelopen maanden dook er meerdere keren een onaangekondigd toestel van HTC op, de HTC Bolt. Het toestel draait standaard op Android 7.0 Nougat en komt hoogstwaarschijnlijk zeer binnenkort naar Amerika. Het is helaas nog onduidelijk of de Taiwanese fabrikant de Android smartphone ook naar Europa zal brengen. Een anonieme bron van PhoneArena heeft foto’s geplaatst waarop het toestel in vol ornaat te zien is. De foto’s tonen een vrij standaard doch stijlvol metalen ontwerp. Het blijft opvallen dat de vingerprintscanner niet helemaal gecentreerd is, maar daar zal je ongetwijfeld snel aan wennen. De bron meldt verder dat het toestel vrij zwaar in de hand ligt.

Specificaties

De HTC Bolt is al gecertitifceerd door de FCC, waardoor de specificaties van het toestel al bekend zijn. De HTC Bolt heeft een 5.5-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Onder de motorkap zit de Snapdragon 810 in combinatie met 3GB aan werkgeheugen, een opvallende keuze. De high-end chip van vorig jaar wordt zelden gebruikt in nieuwe smartphones. Aan de achterkant van het toestel zit een 16MP camera met optische beeldstabilisatie. Selfies kunnen volgens gelekte informatie genomen worden met een 8MP camera. De HTC Bolt heeft een 3200mAh batterij en is waterbestendig (IP57).

HTC BoltHTC Bolt

BoomSound Adaptive Audio

Naar verluidt wordt het toestel geleverd met speciale HTC BoomSound Adaptive Audio oordopjes. De oordopjes kun je met het toestel verbinden middels de USB-C port en passen zich automatisch aan de soort muziek aan die je luistert. De HTC Bolt wordt naar verwachting vandaag officieel onthuld. Sommige geruchten wijzen erop dat het toestel exclusief bij de Amerikaanse provider Sprint beschikbaar zal zijn. De kans is echter aanwezig dat HTC het toestel alsnog naar Nederland brengt.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Honor 9 TENAA

Honor 9 specificaties gelekt via TENAA certificering lees verder

Apple iPhone 8

‘Onthullingsdatum en verkoopdatum iPhone 8 bekend gemaakt’ lees verder

Andy Rubin Essential

Oprichter Android komt dinsdag met Essential smartphone: dit weten we al lees verder

Sony Xperia X

Sony stopt met premium mid-range smartphones lees verder

OnePlus 5

OnePlus onthult chipset en positie vingerafdrukscanner OnePlus 5 lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

‘Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus al volop in ontwikkeling, codenamen bekend’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters