Foto's HTC Pyramid bevestigen qHD-scherm, ontkrachten 3D-camera

Vorige week lekte al een render van de Pyramid, het toestel dat HTC’s volgende vlaggenschip zou worden. Inmiddels zijn er echte foto’s, die er net wat anders uitzien en het nodige ontkrachten of bevestigen.

HTC Pyramid spypic

Het vage gerucht ging dat er een 3D-camera in het toestel zou zitten, een camera met twee lenzen dus. Dat zou in de render nog kunnen, maar is in de live-foto’s definitief ontkracht. Daar is duidelijk één lens met 2 ledjes te zien. Die camera zou een resolutie van 8 megapixels hebben.

Een ander gerucht, dat samen met de renders opdook, was dat het toestel op Android Honeycomb zou draaien. Ook dat blijkt niet waar te zijn, zo is te zien op de foto van de voorkant van de Pyramid. Hoewel een groot deel van het scherm vervaagd is, is wel duidelijk te zien dat er Gingerbread op het apparaat draait. Zonder HTC Sense, overigens, maar dat wordt in het uiteindelijke toestel zeker aangepast. Op de achterkant van het toestel is zelfs de tekst “with HTC Sense” te vinden.

Verder zien we dat het gerucht dat de telefoon een qHD-scherm zou hebben wel klopt. De icoontjes in de notificatiebalk zijn duidelijk kleiner dan bij de HTC Desire HD, wat erop wijst dat het om een hogere schermresolutie gaat. Berekeningen van GSM Arena wijzen uit dat de beeldverhouding 16:9 lijkt te zijn. Dat is dezelfde verhouding als qHD, terwijl WVGA-schermen een beeldverhouding van 15:9 hebben. Op de foto is dan ook te zien dat het nieuwe toestel iets smaller is dan de Desire HD.

Screenshot Acer Liquid Metal

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters