‘Foto’s van Huawei Watch 2 tonen een sportief uiterlijk’

De Huawei P10 en P10 Plus zijn niet de enige gadgets van Huawei die tijdens het MWC aangekondigd zullen worden. Ook de Huawei Watch 2 wordt gepresenteerd. Er zijn inmiddels foto’s online verschenen van de Huawei Watch 2.

Huawei Watch 2

De foto’s van de smartwatches zijn op de website Venturebeat verschenen. De foto’s zijn afkomstig van de bekende lekker Evan Blass. Op de foto’s zijn drie versies van de smartwatches te zien. Een in het zwart, een in het oranje en een in het grijs met witte stipjes. Er is op de foto’s te zien dat de Watch 2 een sportief uiterlijk krijgt. De Huawei Watch 2 behoudt het ronde 1,4-inch scherm net zoals zijn voorganger, de Huawei Watch.Huawei Watch 2

Huawei Watch 2

Wat is nieuw?

De Watch 2 zal op de Android Wear 2.0 draaien. Er is op een van de foto’s te zien dat de smartwatch een simkaartslot krijgt. De nanosimkaart kan aan de onderkant van het horlogeband toegevoegd worden. Hierdoor kan het horloge mobiele verbinding maken en zonder gebruik van een smartphone verbonden zijn met mobiel internet.

Huawei heeft aanstaande zondag om twee uur in de middag een persconferentie op het MWC. Huawei zal dan waarschijnlijk de Watch 2 introduceren en de Huawei P10 en P10 Plus.

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters