Foto’s van Motorola Moto M opnieuw verschenen

Afgelopen dagen is er steeds meer informatie gelekt over de nog onaangekondigde Motorola Moto M, een nieuwe midranger van het bedrijf van Lenovo. Er gingen zelfs geruchten dat het toestel al op 8 november wordt aangekondigd, maar dit is vooralsnog niet bevestigd door het bedrijf.

Motorola Moto M

De specificaties zijn al door verschillende media gelekt. Volgens hen heeft het toestel een processor van MediaTek. Hierbij gaat het om de MT6755, ook bekend als Helio P10, die wij eerder hebben gezien in de Xperia XA van Sony. Verder krijgt het toestel 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslagcapaciteit. Een accucapaciteit van 3000mAh of 5100mAh zal in de telefoon verwerkt zitten. Verschillende lekker wijzen op deze capaciteiten, het is dus nog onduidelijk welke van de twee het zal worden. De Moto M krijgt naar verder een schermgrootte van 5,5 inch met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

Aan de achterkant is zowel een 16 megapixelcamera als een vingerafdrukscanner te vinden, waarbij de laatste nu in de positie van de bekende ‘M’ staat die we normaal zien op de toestellen van het bedrijf. Deze positie voor een vingerafdrukscanner hebben wij nog niet eerder gezien in een toestel van Motorola. Bij de Moto Z en de Moto G4 (Plus) is het aan de voorkant geplaatst. De voorkant heeft een camera van 8 megapixel. De telefoon draait uit de doos op Android 6.0 Marshmallow.

Foto’s

Op de meest recente gelekte foto’s is te zien dat de Moto M nu beschikt over een vingerafdrukscanner aan de achterkant in plaats van de voorkant. De bekende ‘M’ is een stukje naar beneden geschoven, waardoor het nu aan de onderaan de achterkant van het toestel zit. Ook zien we dat er geen dubbele speakers aanwezig zijn op het toestel aan de voorkant, wat voor veel mensen mogelijk een deal breaker kan zijn. Het toestel heeft een aluminium behuizing, waardoor het iets weg heeft van vlaggenschepen van bijvoorbeeld Apple en HTC.

Beschikbaarheid

Naar verluidt wordt het toestel op 8 november onthuld door Motorola. Wanneer de smartphone voor de consument beschikbaar is, is nog niet bekend. Ook weten we nog niks over de prijs van het toestel, maar omdat het een midrange-toestel is, verwachten we niet de hoofdprijs.

Bron: GSMArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters