‘Foto’s van nieuwe smartwatch HTC gelekt’

htc-halfbeak-2-225x300Er zijn een aantal foto’s van een nieuwe smartwatch van HTC gelekt. Geruchten over de zogenaamde ‘Halfbeak’ doen al sinds 2014 de ronde, maar nu verschijnen er voor het eerst foto’s van het horloge.

Foto’s Halfbeak

De foto’s laten een zwart horloge met een rode band en een ronde display zien. Als we eerdere geruchten mogen geloven, heeft het beeldscherm van de Halfbeak een resolutie van 360 bij 360 pixels, vergelijkbaar met de Motorola Moto 360. Uit de beelden lijkt ook te blijken dat het horloge een hartslagsensor en vierpinsoplaadsysteem krijgt.

htc-halfbeak-1-225x300Under Armour

Aan de achterkant van het horloge vinden we het logo van Under Armour terug. Dat is een merk dat zich bezighoudt met het maken van sportschoenen, sportkleding en accessoires. De twee bedrijven werkten al eerder samen. Toen maakten zij de HTC Healthbox. Dat pakket bevatte een fitnessarmband, een hartslagmeter en een slimme weegschaal.

Overigens staat er geen datum bij de op Weibo gelekte foto’s. Het is dus niet duidelijk of het hier gaat om een prototype of een model dat binnenkort in productie gaat.

htc-halfbeak-3-225x300Nieuwe smartphones HTC

HTC lijkt de laatste tijd ook meer aanwezig op de smartphonemarkt. De Taiwanese fabrikant heeft uiteraard een samenwerking met Google om de Google Pixel te gaan produceren. Analisten verwachten dat HTC ongeveer 7 miljoen telefoons gaat verkopen in de tweede helft van 2016. 40 tot 50 procent daarvan zouden de nieuwe Pixel-smartphones zijn.

Ook zou HTC werken aan een nieuwe eigen telefoon zonder knoppen. De HTC Ocean zou in plaats van knoppen werken met HTC Sense Touch. Daarbij zijn de zijkanten van het toestel drukgevoelig. Vervolgens kan de gebruiker de functies van verschillende gebaren compleet op zijn eigen voorkeuren aanpassen.

Bron: TechTastic

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters